top of page

Studiowonen Kluisbergen

Op het domein van de Bolster Kluisbergen staan drie studio’s ter beschikking waar personen met een beperking (verstandelijk, autismespectrumstoornis, …) op een zelfstandige manier kunnen wonen.

De studio’s zijn gelegen op het domein van de voorziening, maar hebben een aparte ingang. Ze bevinden zich op de eerste verdieping. Je kan gebruik maken van de gemeenschappelijke tuin. De groene omgeving van het Kluisbos, het natuurgebied Paddenhoek en de Schelde zorgen voor de nodige rust. Op wandelafstand vind je enkele supermarkten en andere winkels. Er is vlot openbaar vervoer naar Oudenaarde, Ronse, Avelgem en Waregem.

Studiowonen Kluisbergen.jpg

Je komt terecht in een mooie accommodatie. Elke studio beschikt over een ingerichte keuken met voldoende opbergruimte, koelkast met vriesvakje, spoelbak, microgolf, oven en een fornuis met twee kookplaten. Verder is er een individuele badkamer met lavabo, toilet, douche en opbergkast. 

 

Er is voldoende ruimte voor een bed, kleerkast, zetel met tv-meubel, tafel en stoelen. Er is een tv- en internetaansluiting voorzien. Een wasmachine is beschikbaar in de gemeenschappelijke ruimte.

Praktisch

Op afgesproken momenten krijg je warme en professionele begeleiding van een vast team. De begeleiding bekijkt samen met jou de invulling van je werk, je activiteiten en je vrije tijd, waarna je zelf aan de slag gaat met wat er besproken is.

 

We bekijken samen met jou hoeveel individuele begeleiding en/of dagondersteuning er geboden kan worden. In overleg met jou of met je bewindvoerder wordt een individueel, financieel plan opgemaakt.

bottom of page