top of page

Arbeidscentrum Gavere

Het Arbeidscentrum biedt mensen met een verstandelijke beperking de mogelijkheid om zonder prestatiedruk de dag op een zinvolle en arbeidsmatige manier in te vullen.

 

Wat kan je er allemaal doen?

 

In de ateliers te Gavere kan je kiezen uit een ruim aanbod aan activiteiten: textiel, teken- en schilderstudio, crea, tuin/hout, keuken, bakkerij en
semi-industrieel atelier.

Arbeidscentrum Gavere.jpg

Je kan ook in een kleine groep en samen met een begeleider extern gaan werken (enclavewerking).
We helpen Natuurpunt bij het onderhoud van enkele percelen, werken mee in een melkveebedrijf, snijden fruit in een basisschool in de buurt, … Je kan ook zelfstandig gaan werken met ondersteuning van een jobcoach (begeleid werken).

 

Misschien wil je wel computerles volgen? Samen met het plaatselijke centrum voor volwassenenonderwijs bieden we aangepaste lessen aan. Ga je liever op stap met de foodtruck en hapjes aanbieden op markten en festiviteiten?
Het kan allemaal.


Praktisch

In het Arbeidscentrum kom je terecht in een jonge, dynamische groep cliënten, waarbij een zekere mentale sterkte
van pas komt. De ateliers zijn open tussen 8.30u tot 17.15u. Per atelier nemen maximaal 8 cliënten deel, ondersteund door één begeleider.


Binnen een afgebakende regio kan je gebruik maken van de collectieve ophaaldienst. Er wordt een warme maaltijden aangeboden. De ondersteuning wordt bekostigd via het PersoonsVolgend Budget (PVB) of via Rechtstreeks Toegankelijke Hulp (RTH). Daarnaast betaal je ook een vergoeding per dag.


Interesse?

Zorgvraag.team@vzwdebolster.be

055/33.96.96

bottom of page