top of page

Activiteitenaanbod Kluisbergen

Het uitgebreide activiteitenaanbod van De Bolster Kluisbergen laat je geen tijd om je te vervelen. Samen met jouw netwerk en je begeleiding stel je een activiteitenpakket samen. De activiteiten kunnen zowel gericht zijn op actief bezig zijn als passief beleven.

 

Het aanbod van ’t Atelier bestaat uit: bakken, crea, dansen, houtbewerking, ICT, kaarsen maken, massage/relaxatie, muziek, papier en kleur, redactie, sensorisch beleven en spel en sport.

 

Het extern sportaanbod omvat paardrijden, G-voetbal, zwemmen en netbal.

Dagbesteding Kluisbergen.png

Er is ook de mogelijkheid om extern te werken, hetzij in groep en met begeleiding van een medewerker van De Bolster (enclavewerking) of zelfstandig, met ondersteuning van een jobcoach (begeleid werken).

 

In je huis kan je jouw vrije tijd invullen: puzzelen, lezen, tv-kijken, PC, tablet, beleeftv, tekenen, breien, naaien, gezelschapsspellen spelen, woordpuzzels oplossen, muziek beluisteren, dansen, fotoboeken inkijken, bezoek ontvangen, fietsen, wandelen, …

 

Je kan deelnemen aan huishoudelijke taken: koken, je kamer poetsen, helpen bij het netjes houden van het huis,
het terras of een themahoek aankleden, …


We organiseren ook tal van groepsactiviteiten: feestvieren, een uitstap naar zee/pretpark/dierentuin, deelnemen aan een dorpsactiviteit, naar Special Olympics of Rock for Specials gaan, op groepsvakantie gaan, op uitstap naar het park of naar de winkel, … We doen hiervoor graag beroep op vrijwilligers.

bottom of page