top of page

Dagondersteuning Kluisbergen

Personen met een verstandelijke beperking en eventuele bijkomende lichamelijke beperkingen, medisch complexe zorg, autisme of psychische kwetsbaarheid zijn er welkom om deel te nemen aan de dagondersteuning.

Wanneer je naar de dagondersteuning komt, word je onthaald door de begeleiding. Zij begeleiden je doorheen een waaier aan activiteiten en huishoudelijke taken.

 

Daarnaast bieden ze verzorging en ondersteuning tijdens de maaltijd, die aan jouw noden kan worden aangepast. Je kan ook deelnemen aan het aanbod van ‘t Atelier. 

Dagondersteuning Kluisbergen.jpg

De ruimte van de dagondersteuning straalt een huiselijke sfeer uit. Er is een snoezelruimte en er zijn twee rustkamers op de benedenverdieping. De dagondersteuning beschikt over een ruim terras en de omheinde tuin biedt diverse mogelijkheden voor ontspanning en activiteiten: wandelen, fietsen, schommelen, …

 

Praktisch

Binnen een afgebakende regio is er een ophaaldienst met eigen chauffeurs en bussen. Zo ben je zeker op tijd voor de activiteiten die georganiseerd worden tussen 8.30u en 16.45.

Je komt in een kleine groep van maximaal 8 cliënten terecht. De dagondersteuning is gesloten tijdens weekends en feestdagen. Je geniet beperkte ondersteuning van de orthoagoge en de sociale dienst van de organisatie.


De ondersteuning wordt bekostigd via Rechtstreeks Toegankelijke Hulp (RTH) of PersoonsVolgend Budget (PVB).
De vergoeding per dag wordt betaald via de inkomsten van de cliënt.

 

Interesse

Zorgvraag.team@vzwdebolster.be

055/33.96.96

bottom of page