top of page

31 mei 2024

Webinar: het erfrecht en de financiële toekomst van ons zorgenkind

Het Belgische erfrecht werd aangepast. Wat betekent het voor jouw gezin? Hoe zorg je ervoor dat je zorgenkind comfortabel leeft als jij er niet meer bent? Kun je ook iets regelen voor de broers en zussen? Wat is een goede manier om je vermogen aan je kind (en eventueel andere erfgenamen) na te laten? 


Een deskundige belicht de erfwet en de mogelijkheden die ze je biedt en beantwoordt vragen over erfenis, testament en stichtingen. 


Je spreker: Kristof Delobelle, expert fiscale en familiale planning Lemon Consult 


Wanneer: donderdag 6 juni, om 13u30. (Past dit moment niet voor jou? Geen nood: na inschrijving kan je de replay bekijken tot 13 juni) 


Praktisch: Een webinar is een infomoment dat je kan volgen vanaf je eigen laptop, tablet of PC, van bij je thuis. De spreker zit voor een camera en wij zenden hun presentatie live uit. Als kijker ben je voor niemand zichtbaar of hoorbaar. Je moet niets installeren op je laptop of PC om het infomoment te kunnen volgen . Klikken op de link is voldoende om rechtstreeks mee te volgen. Dit is een privé link voor jou, gekoppeld aan je betaling. We bieden steeds een chatfunctie aan, waardoor je toch je vragen kan stellen aan de spreker(s) of andere kijkers. 


Inschrijven kan je gemakkelijk door naar ons channel te surfen en je in te schrijven voor deze webinar of een van onze andere webinars. 


Link: https://gezin-en-handicap.webinargeek.com/erfrecht-voor-zorggezinnen?cst=channelraag-het-aan-de-vrederechter-2?cst=channelvraag-het-aan-de-vrederechter-1?cst=channel

Image-empty-state_edited.png
bottom of page