top of page

Feest van het Huis Kluisbergen 2024

Op dinsdag 7 mei was het opnieuw tijd om te feesten in Kluisbergen met de organisatie van het ‘Feest van het Huis’. De feestelijkheden werden gestart met een ontbijt voor de cliënten en personeelsleden die 30 en 40 jaar in De Bolster Kluisbergen wonen of werken.


Alles rond de Olympische Spelen en de Special Olympics stond centraal dit jaar, dus was het ook niet meer dan normaal dat onze atleten in de bloemetjes werden gezet. Dit werd gedaan dan niemand minder dan Willem-Jan Beart, de schepen van sport in Kluisbergen. De atleten vertrekken op woensdag 8 mei naar de Special Olympics in La Louvière, en we wensen hen alle plezier en succes toe.


Tijdens de receptie werden de jubilarissen gevierd en kon men genieten van een lekker drankje en hapjes. Om de hongerige magen te spijzen kon men heerlijke frietjes eten van het ‘frietkot’. De dag werd afgesloten met een ijsje en een optreden van het eigen inclusiekoor onder leiding van Jaimie Dewulf in het buurthuis. Alle cliënten en medewerkers zongen uit volle borst mee!

Image-empty-state_edited.png
bottom of page