1.png

Zomerbar in Zwalm

 

In juli wordt het gezellig warm in onze Bolstertuin: we gaan van start met onze eerste zomerbar in Beerlegem!

We openen onze deuren voor de buurt, voor cliënten en hun netwerk, voor wandelaars en natuurlijk ook voor onze collega’s na een lange shift. Iedereen is welkom voor een hapje, een drankje en goede muziek.

De zomerbar is elke dinsdag van juli geopend van 14u tot 22u. Je vindt ons terug aan de cafetaria in de binnentuin.

 

Op twee avonden kan je een optreden verwachten van enkele toffe muzikanten.Onze cliënten worden ook twee middagen extra in de watten gelegd! 

1 (1).png
2 (1).png
ESS.jpg
© Copyright vzw De Bolster
Collectieve rechten en plichten.jpg
28/11/2022
VIDEO: Tisvoormekaar op bezoek in Gavere

Tisvoormekaar zet mensen en organisaties in de kijker die zorg dragen voor elkaar in de gemeente Gavere. Enkele weken geleden kwamen ze op bezoek bij onze cliënten in de Middelwijk in Gemeente Gavere.

Bekijk het verslag van deze fijne ontmoeting met Niels, Ludovic, Mieke, Marie-Pierre, Christine, Kenji en nog vele anderen. 

24/11/2022
Studiowonen in Kluisbergen

Op het domein van De Bolster Kluisbergen staan drie studio’s ter beschikking waar personen met een beperking (verstandelijk, autismespectrumstoornis, …) op een zelfstandige manier kunnen wonen. Klik hier voor meer informatie!

17/11/2022
Spaghetti avond vzw De Bolster

Op vrijdag 9 december 2022 organiseert De Vriendenkring een spaghetti avond in Zwalm! Deze zal doorgaan in zaal De Beekmeers in 2 shifts (18u en 20u). Het is ook mogelijk om saus te bestellen.

Inschrijven kan hier!

Kerstplein 2022.jpg
BOLSTRO-Definitief-versie 1-vector-3.png
spaghettiavond affiche.jpg