top of page
1.png

Zomerbar in Zwalm

 

In juli wordt het gezellig warm in onze Bolstertuin: we gaan van start met onze eerste zomerbar in Beerlegem!

We openen onze deuren voor de buurt, voor cliënten en hun netwerk, voor wandelaars en natuurlijk ook voor onze collega’s na een lange shift. Iedereen is welkom voor een hapje, een drankje en goede muziek.

De zomerbar is elke dinsdag van juli geopend van 14u tot 22u. Je vindt ons terug aan de cafetaria in de binnentuin.

 

Op twee avonden kan je een optreden verwachten van enkele toffe muzikanten.Onze cliënten worden ook twee middagen extra in de watten gelegd! 

1 (1).png
2 (1).png
ESS.jpg
© Copyright vzw De Bolster
Collectieve rechten en plichten.jpg
Infonamiddag vzw De Bolster 2022.jpg
Rommelmarkt Kluisbergen.jpg
Fuif De Bolster.jpg

24/03/2023

Verkiezingen gebuikersraad

Voelt u zich aangesproken als wettelijke vertegenwoordiger om lid te worden van de gebruikersraad De Bolster Kluisbergen, stel dan gerust uw kandidatuur. 

Indien u zich als wettelijke vertegenwoordiger zelf géén kandidaat wil stellen, kan u de kandidaatstelling ook doorgeven aan een naaste verwant, zoals (schoon)broer of (schoon)zus van de cliënt.

20/03/2023

Voet en Velo Zwalm

Op zondag 18 juni gaat de fiets en wandelhappening "Voet en Velo" door in Zwalm! Dit is een samenwerking tussen Vriendenkring vzw De Bolster, Landelijke Gilden Zwalm en Ferm Beerlegem

Verken molengemeente Zwalm per fiets of te voet! Vertrek en aankomst in cafetaria BOLSTRO van De Bolster (achter de kerk van Beerlegem)

10/03/2023

Medewerkers 
De Bolster worden innovatieversnellers

Vzw De Bolster ging aan de slag. Laat je inspireren en hoor hoe het team van vzw De Bolster innovaties ontwikkelen die een maatschappelijke impact creëren 🤩

Bolstertreffen.jpg
BOLSTRO-Definitief-versie 1-vector-3.png