top of page

Vriendenkring: vrijwilligerswerking in een nieuw kleedje

Wil jij iets betekenen voor De Bolster? 
Dan ben je meer dan welkom. Samen met de professionele medewerkers kun je mee het verschil maken voor onze cliënten. Je kan kiezen voor een soepel engagement op jouw maat: eenmalig, regelmatig of op vaste tijdstippen.

De Bolster zorgt ervoor dat je goed verzekerd bent, betaalt onkosten terug en organiseert jaarlijks een bedankingsfeest.

Jouw inzet maakt voor ons het verschil

In De Bolster kun je je engageren op verschillende manieren: voor een individueel vriendschappelijk contact met een cliënt, praktische ondersteuning bij een uitstap, een activiteit of feest, openhouden cafetaria, onderhoud tuin, vervoer van cliënten naar activiteit …  

Een schier oneindig gamma aan mogelijkheden naargelang jouw talent en interesse.

Heb je organisatorisch talent? Dan kan je lid te worden van de stuurgroep Vriendenkring.
Deze groep vergadert een drietal keer per jaar met het oog op een verdere uitbouw van de activiteiten van de Vriendenkring. 


Neem vlug contact op met ons vrijwilligerssecretariaat. Indien gewenst bekijken we samen welk soort vrijwilligerswerk het best bij je past. 
 

Contactpersoon vrijwilligerssecretariaat: Carine Cosijns
Mail: carine.cosijns@vzwdebolster.be
Telefoon: 055/33 96 96

Logo vriendenkring.png
Vrijwilligers.jpg
Buitenbolsteren_1.jpg
Inschrijven vrijwilliger via Vriendenkring.jpg
ESS.jpg
© Copyright vzw De Bolster
Collectieve rechten en plichten.jpg
12/12/2022
Foto's Kerstplein Kluisbergen 2022

De tuin van het Wilgenhof in Kluisbergen werd op zaterdag 10 december 2022 vanaf 14u tot 23u omgetoverd tot een heus Kerstplein 🎅

Hierbij gaven we, voor de derde maal, de kans aan lokale handelaars, organisaties of verenigingen om hun producten aan de man te brengen 🤩
 

Bekijk hier de foto's!

28/11/2022
VIDEO: Tisvoormekaar op bezoek in Gavere

Tisvoormekaar zet mensen en organisaties in de kijker die zorg dragen voor elkaar in de gemeente Gavere. Enkele weken geleden kwamen ze op bezoek bij onze cliënten in de Middelwijk in Gemeente Gavere.

Bekijk het verslag van deze fijne ontmoeting met Niels, Ludovic, Mieke, Marie-Pierre, Christine, Kenji en nog vele anderen. 

24/11/2022
Studiowonen in Kluisbergen

Op het domein van De Bolster Kluisbergen staan drie studio’s ter beschikking waar personen met een beperking (verstandelijk, autismespectrumstoornis, …) op een zelfstandige manier kunnen wonen. Klik hier voor meer informatie!

Infonamiddag vzw De Bolster 2022.jpg
bottom of page