Voetbalnamiddag in Kluisbergen

Gisteren mochten de G-voetballers van onze vestigingen Kluisbergen en Zwalm opnieuw het veld in Kluisbergen betreden. 
De zon was alvast van de partij en die zorgde voor een heel aangename voetbalnamiddag.

 

In de eerste helft speelden 'De Bolstars' van Kluisbergen tegen SK Munkzwalm. Deze eerste helft zorgde voor heel wat nagelbijtende supporters en werd er nipt gewonnen door de voetballers van SK Munkzwalm. De tweede helft kozen begeleiders Lieven en Michiel ervoor gekozen om beide teams onderling te verdelen, en de wedstrijd ging gelijk op. Hert verdelen van de spelers was een primeur maar dit werd meteen gesmaakt door zowel de de spelers. Iedereen leerde mekaar beter kennen op het terrein. Uiteindelijk werden er nog penalty's getrapt, waaruit 'De Bolstars' zich als winnaar mocht bekronen.

ESS.jpg
© Copyright vzw De Bolster
Collectieve rechten en plichten.jpg
28/11/2022
VIDEO: Tisvoormekaar op bezoek in Gavere

Tisvoormekaar zet mensen en organisaties in de kijker die zorg dragen voor elkaar in de gemeente Gavere. Enkele weken geleden kwamen ze op bezoek bij onze cliënten in de Middelwijk in Gemeente Gavere.

Bekijk het verslag van deze fijne ontmoeting met Niels, Ludovic, Mieke, Marie-Pierre, Christine, Kenji en nog vele anderen. 

24/11/2022
Studiowonen in Kluisbergen

Op het domein van De Bolster Kluisbergen staan drie studio’s ter beschikking waar personen met een beperking (verstandelijk, autismespectrumstoornis, …) op een zelfstandige manier kunnen wonen. Klik hier voor meer informatie!

17/11/2022
Spaghetti avond vzw De Bolster

Op vrijdag 9 december 2022 organiseert De Vriendenkring een spaghetti avond in Zwalm! Deze zal doorgaan in zaal De Beekmeers in 2 shifts (18u en 20u). Het is ook mogelijk om saus te bestellen.

Inschrijven kan hier!

Kerstplein 2022.jpg
BOLSTRO-Definitief-versie 1-vector-3.png
spaghettiavond affiche.jpg