Verwenweek huis 9/10 Zwalm

DAG 1
Als de cliënten door corona niet op kamp kunnen, dan halen we het kamp wel naar De Bolster! Zo dachten we in huis 9/10 van De Boskant. Vandaag ging de eerste dag van onze verwenweek van start, de 'Italiaanse dag'. De groep werd aangekleed met Italiaanse vlaggetjes en accessoires. Chef Kok Frederico en sous chef Famzelina maakten samen met de cliënten een heerlijke tiramisu. In de namiddag aten we lekkere lasagne en in de namiddag konden we genieten van een lekker potje koffie met de beste tiramisu dat we ooit al gegeten hadden.

DAG 2

'Verwennen' werd het zeker! In de voormiddag werd de patio omgetoverd tot een rustgevende snoezelruimte met een bubbelunit, ufolamp en zachte dekentjes. De beleefTV deed dienst als openhaard en de geurlamp verspreide een heerlijk lavendelaroma. Een relaxerend deuntje op de achtergrond maakte de belevenis helemaal af! In de namiddag was het dan tijd voor de welness! De cliënten konden genieten van een hand- en voetmassage, gezichtmassage met massageroller, nagellak, make-up en keuze uit drie geurende parfumkes.

DAG 3
Vandaag ging dag drie van de verwenweek van start in huis 9/10. We doopte deze dag tot 'knotsgekke-foute -party-fluo-dag'. In de voormiddag speelden we 'Disco Bowling' en iedereen kreeg een medaille. In de namiddag vierden we feest met de meest foute Schlagers uit de geschiedenis en sloten we de gezellige middag af met pannenkoeken!

DAG 4
Vandaag was het dag 4 van de verwenweek in H9/H10. We zouden het iets kalmer aan doen, al is dat maar half gelukt. We begonnen de dag rustig met een Bingo spel. Na heel wat denkwerk klonk er verschillende malen 'Bingo' in koor. In de namiddag was er een quiz. Geluiden raden, pictionary, dieren herkennen (waarbij er enkele nieuwe diersoorten gecreëerd werden: vb de pandaroe ...).

 

Als slot was er de favoriete muziekronde. Deze zorgde er al snel voor dat er luidkeels werd meegezongen en er toch weer een dansje werd geplaceerd. Met andere woorden: het was weer ambiance in de Boskant.

DAG 5
Dag 5 van de verwenweek binnen H9/H10. Op onze laatste dag trokken we de kaart van 'individuele aandacht'. Een snoezelbad, een individueel gesprekje over vroeger en nu, even helpen bij het knutselen,... We lieten onze cliënten doen wat ze het liefste doen.

 

In de namiddag sloten we onze speciale week af met 'zelf afgehaalde verse taart'. Deze werd door ons groepshoofd als verassing geregeld (bedankt Valerie). De taart werd enorm gesmaakt door de cliënten, maar ook door de aanwezige begeleiders. Een mooiere afsluiter konden wij ons niet wensen. Aan alle collega's, maar zeker aan al onze cliënten: bedankt voor deze top verwenweek!

ESS.jpg

27/10/2020

Vandaag was het de eerste dag van de Halloween 3-daagse in de bubbel van H9/H10. Er stonden enkele Halloween games op het programma met de nadruk op beweging en plezier.

22/10/2020

Klik hier voor de vernieuwde regelgeving met betrekking tot Corona binnen onze voorziening.

15/10/2020

Gerda De Swert, een lieve dame uit Kluisbergen, bracht voor alle cliënten in Kluisbergen zelfgemaakte wenskaarten (60 stuks) binnen; een opkikker in deze coronatijden! Zo kreeg ook Dominique zijn kaartje in handen.

Please reload

Coronavirus.jpg

055 33 96 96

  • White Facebook Icon

Vind ons op Facebook

Vind ons op Instagram