top of page

Van karton tot rollebollen

Samen sporten; het kan soms bij iets heel klein beginnen en iets heel mooi worden. Zo ook in dit geval. Op een koude winterdag kwam een lieve collega Martine VDS enkele dozen hard karton aanbieden. Kunnen jullie dit met team SPORT gebruiken? Natuurlijk was dit bruikbaar materiaal. We schoten direct in actie. Een mooi voorbeeld hoe verschillende creatieve breinen komen tot een mooi eindresultaat!

Want sinds de Coronapandemie en het werken in kleine bubbels, was wandelen en fietsen heel populair geworden binnen het sport- en bewegingsaanbod. Dus onze gedachten gingen meteen in die richting. Huis 7/8 en team sport en beweging sloegen de handen in elkaar.

We beslisten om samen pijlen te maken en een fiets-wandeltocht uit te pijlen die toegankelijk was voor iedereen. Iedereen uit huis 7/8 kreeg een opdracht binnen deze organisatie.

Sorteren, prikken, testen, verven, fietsen in orde brengen, pompen, wandelen, uitpijlen, plan lezen, genieten, lachen, controleren,…. samen voorbereiden, samen genieten, samen sporten.

Elk op zijn maat en niveau.

3.jpg
1.jpg

Een mooi voorbeeld hoe verschillende creatieve breinen
tot een mooi eindresultaat komen.’ - Lieven

5.jpg

Corona bracht vele mindere momenten. Momenten waar we triest van werden. Maar Corona bracht ook mensen dichterbij elkaar, deed ons zaken doen die we anders nooit zouden organiseren of doen.

Deze fiets-wandeltocht kwam tot stand door over de verschillende diensten heen samen te werken. Elk op zijn niveau, elk op zijn manier en met als resultaat een tocht toegankelijk voor iedereen.

Dus wie het voelt kriebelen om te bewegen, wie graag eens sportief uit de hoek wil komen met de fiets of te voet, spring in uw sportkleren en probeer deze tocht.

4.jpg

Dit artikel kan je ook lezen in ons huistijdschrift Indruk; editie 52. Benieuwd naar wat er nog allemaal instaat?
Ontdek het hier!

 

ESS.jpg
© Copyright vzw De Bolster
Collectieve rechten en plichten.jpg
Infonamiddag vzw De Bolster 2022.jpg
Rommelmarkt Kluisbergen.jpg
Fuif De Bolster.jpg

24/03/2023

Verkiezingen gebuikersraad

Voelt u zich aangesproken als wettelijke vertegenwoordiger om lid te worden van de gebruikersraad De Bolster Kluisbergen, stel dan gerust uw kandidatuur. 

Indien u zich als wettelijke vertegenwoordiger zelf géén kandidaat wil stellen, kan u de kandidaatstelling ook doorgeven aan een naaste verwant, zoals (schoon)broer of (schoon)zus van de cliënt.

20/03/2023

Voet en Velo Zwalm

Op zondag 18 juni gaat de fiets en wandelhappening "Voet en Velo" door in Zwalm! Dit is een samenwerking tussen Vriendenkring vzw De Bolster, Landelijke Gilden Zwalm en Ferm Beerlegem

Verken molengemeente Zwalm per fiets of te voet! Vertrek en aankomst in cafetaria BOLSTRO van De Bolster (achter de kerk van Beerlegem)

10/03/2023

Medewerkers 
De Bolster worden innovatieversnellers

Vzw De Bolster ging aan de slag. Laat je inspireren en hoor hoe het team van vzw De Bolster innovaties ontwikkelen die een maatschappelijke impact creëren 🤩

Bolstertreffen.jpg
BOLSTRO-Definitief-versie 1-vector-3.png
VOET EN VELO AFFICHE A5.jpg
bottom of page