Van karton tot rollebollen

Samen sporten; het kan soms bij iets heel klein beginnen en iets heel mooi worden. Zo ook in dit geval. Op een koude winterdag kwam een lieve collega Martine VDS enkele dozen hard karton aanbieden. Kunnen jullie dit met team SPORT gebruiken? Natuurlijk was dit bruikbaar materiaal. We schoten direct in actie. Een mooi voorbeeld hoe verschillende creatieve breinen komen tot een mooi eindresultaat!

Want sinds de Coronapandemie en het werken in kleine bubbels, was wandelen en fietsen heel populair geworden binnen het sport- en bewegingsaanbod. Dus onze gedachten gingen meteen in die richting. Huis 7/8 en team sport en beweging sloegen de handen in elkaar.

We beslisten om samen pijlen te maken en een fiets-wandeltocht uit te pijlen die toegankelijk was voor iedereen. Iedereen uit huis 7/8 kreeg een opdracht binnen deze organisatie.

Sorteren, prikken, testen, verven, fietsen in orde brengen, pompen, wandelen, uitpijlen, plan lezen, genieten, lachen, controleren,…. samen voorbereiden, samen genieten, samen sporten.

Elk op zijn maat en niveau.

3.jpg
1.jpg

Een mooi voorbeeld hoe verschillende creatieve breinen
tot een mooi eindresultaat komen.’ - Lieven

5.jpg

Corona bracht vele mindere momenten. Momenten waar we triest van werden. Maar Corona bracht ook mensen dichterbij elkaar, deed ons zaken doen die we anders nooit zouden organiseren of doen.

Deze fiets-wandeltocht kwam tot stand door over de verschillende diensten heen samen te werken. Elk op zijn niveau, elk op zijn manier en met als resultaat een tocht toegankelijk voor iedereen.

Dus wie het voelt kriebelen om te bewegen, wie graag eens sportief uit de hoek wil komen met de fiets of te voet, spring in uw sportkleren en probeer deze tocht.

4.jpg

Dit artikel kan je ook lezen in ons huistijdschrift Indruk; editie 52. Benieuwd naar wat er nog allemaal instaat?
Ontdek het hier!

 

ESS.jpg
Coronavirus.jpg
© Copyright vzw De Bolster
Collectieve rechten en plichten.jpg
21/04/2022
Voetbalnamiddag in Kluisbergen

Gisteren mochten de
G-voetballers van onze vestigingen Kluisbergen en Zwalm opnieuw het veld in Kluisbergen betreden. 

De zon
 was alvast van de partij en die zorgde voor een heel aangename voetbalnamiddag.

Bekijk hier het verslag.

20/04/2022
Buitenspeeldag Kluisbergen

Vandaag organiseerde ook de gemeente Kluisbergen een Buitenspeeldag. Met de zon in de snoetjes mochten onze cliënten deze voormiddag alle attracties eens gaan uittesten. Plezier verzekerd!

19/04/2022
VIDEO: Huis Gavere viert 15-jarig bestaan

Op vrijdag 15 april vierde De Bolster Huis Gavere z'n 15-jarig bestaan. Dit deden ze men een heuse huifkarrentocht door de Vlaamse Velden.

SaveTheDate-LR.jpg
Bolster kwis 2022.jpg