top of page

2de Bolstertreffen Kluisbergen

Op zondag 21 mei 2023 gaat de 2de editie van het Bolstertreffen door in Kluisbergen ten voordele van B.K.K.S en vzw De Bolster.

 

Motorrijders kunnen zich ter plaatse inschrijven voor een volledig bepijlde route (de prijs bedraagt 5 euro per deelnemer).
Per inschrijving ontvang je een gratis koffie en koffiekoek (zolang de voorraad strekt). Verder is/zijn er een pastabuffet, frietjes en verschillende dranken verkrijgbaar.

Vertrek en aankomst aan O'NÉ Foodconcept (Kerkstraat 28, 8580 Avelgem).

Bolstertreffen.jpg
ESS.jpg
© Copyright vzw De Bolster
Collectieve rechten en plichten.jpg
Infonamiddag vzw De Bolster 2022.jpg
Rommelmarkt Kluisbergen.jpg
Fuif De Bolster.jpg

24/03/2023

Verkiezingen gebuikersraad

Voelt u zich aangesproken als wettelijke vertegenwoordiger om lid te worden van de gebruikersraad De Bolster Kluisbergen, stel dan gerust uw kandidatuur. 

Indien u zich als wettelijke vertegenwoordiger zelf géén kandidaat wil stellen, kan u de kandidaatstelling ook doorgeven aan een naaste verwant, zoals (schoon)broer of (schoon)zus van de cliënt.

20/03/2023

Voet en Velo Zwalm

Op zondag 18 juni gaat de fiets en wandelhappening "Voet en Velo" door in Zwalm! Dit is een samenwerking tussen Vriendenkring vzw De Bolster, Landelijke Gilden Zwalm en Ferm Beerlegem

Verken molengemeente Zwalm per fiets of te voet! Vertrek en aankomst in cafetaria BOLSTRO van De Bolster (achter de kerk van Beerlegem)

10/03/2023

Medewerkers 
De Bolster worden innovatieversnellers

Vzw De Bolster ging aan de slag. Laat je inspireren en hoor hoe het team van vzw De Bolster innovaties ontwikkelen die een maatschappelijke impact creëren 🤩

Bolstertreffen.jpg
BOLSTRO-Definitief-versie 1-vector-3.png
VOET EN VELO AFFICHE A5.jpg
bottom of page