top of page

Takeaway Zwalm

 

Ook dit jaar organiseren we een takeaway! Alle maaltijden worden door de eigen keukenploeg van de vestiging in Zwalm bereid.
De opbrengst gaat naar de aankoop van een professionele bakkersoven zodat de cliënten die in de bakkerij werken een echte bakervaring beleven!

De keuze voor de maaltijden bestaat uit een vispannetje, vol-au-vent (al dan niet vegetarisch) en beenhesp. De menu’s worden aangeboden met frietjes of gebakken aardappelblokjes en met een portie groenten. Er is tevens mogelijkheid om een aangepaste wijn en/of aperitief te bestellen. Dit jaar voorzien we ook de mogelijkheid om een lekker stuk gebak op basis van frangipane en appeltjes te bestellen. Dit gebak wordt gebakken door de cliënten van onze dagbesteding bakkerij.

Een maaltijd bestellen kan online door hieronder het bestelformulier in te vullen.

Bestellen kan tot en met maandag 26 juni.

De bestellingen kunnen afgehaald worden op drie afhaaldagen:
• Vrijdag 30 juni tussen 15.00 en 17.00 uur
• Zaterdag 1 juli tussen 15.00 en 17.00 uur
• Zondag 2 juli tussen 10.00 en 13.00 uur

Afhaling via Kasteeldreef 2, via de Gaverstraat of via Beekmeers Beerlegem. Volg de bordjes “TAKEAWAY”. Er is parkeermogelijkheid voorzien.

ESS.jpg
© Copyright vzw De Bolster
Collectieve rechten en plichten.jpg
BOLSTRO-Definitief-versie 1-vector-3.png
Flyer Streekmotor23.jpg

31/05/2023

Derde editie Takeaway Zwalm van start!

Op 30 juni, 1 en 2 juli organiseren we onze derde takeaway in Zwalm! Voor het derde jaar op rij organiseren we een takeaway met heerlijke maaltijden die door onze eigen keukenploeg bereid zijn.

Het aanbod bestaat uit verschillende hoofdgerechten, aperitief, bijpassende wijn en een lekker dessert gebakken door de cliënten van ons arbeidscentrum in Gavere.

02/05/2023

Buurten in De Bolster Zwalm: steun ons project!

We dromen van een tuin in Zwalm waarin cliënten én buurtbewoners elkaar kunnen ontmoeten om te sporten, te ontspannen, te spelen en te ontdekken.

Op onze wishlist staat een petanquebaan en rolstoelvriendelijke picknicktafels.

Om dit te realiseren willen we samen 5000 euro verzamelen.

Help jij mee dit project te realiseren? Lees hier meer!

05/06/2023

Buurtfeest Kluisbergen 2023

Op dinsdag 4 juli 2023 organiseren we een buurtfeest in onze vestiging Kluisbergen. Hierbij willen wij graag onze buren in Kluisbergen uitnodigen om samen met ons een iets lekker te eten, te drinken en elkaar beter te leren kennen!

Flyer Voet en Velo (1).jpg
Takeway_1.jpg
Affiche Buurtfeest Kluisbergen 2023.jpg
bottom of page