top of page
Rommelmarkt.jpg

Rommelmarkt in Zwalm

 

Vzw De Bolster organiseert een eerste grote rommelmarkt met randanimatie op het eigen domein! Bezoekers kunnen, naast het koopjesjagen, genieten van een springkasteel, kindergrime, een tuinbar/cafétaria, een foodtruck, een ijskraam, braadworsten, en nog veel meer.

 

De rommelmarkt gaat door op zondag 25 september van 9 uur tot 16 uur op het domein van vzw De Bolster (Kasteeldreef 2, 9630 Zwalm). Er is een grote, gratis parking voorzien.

 

Wil je zelf deelnemen als standhouder? Dat kan! 
Het vooraf inschrijven en betalen is verplicht via rommelmarkt.debolster@vzwdebolster.be. Het uitladen/lossen kan aan de stand, die de dag zelf wordt toegewezen. Standhouders zijn welkom vanaf 8u ’s morgens (niet vroeger, zodat we de rust voor onze cliënten kunnen waarborgen). Verkoop van eten en/of drank en nieuwe spullen is niet toegelaten. De prijs bedraagt 8 euro voor de eerste 4 meter (2 euro per bijkomende lopende meter).

 

Doel van de rommelmarkt
De rommelmarkt is een initiatief dat voortvloeit uit een interne werkgroep van vzw De Bolster en stelt twee doelstellingen voorop voor het organiseren van een Rommelmarkt: meer plezier op het domein/tuin van vzw De Bolster en het inzamelen van geld om van De Bolstertuin een leuke recreatieplek te maken.
 

Rommelmarkt.jpg
ESS.jpg
© Copyright vzw De Bolster
Collectieve rechten en plichten.jpg
Infonamiddag vzw De Bolster 2022.jpg
Rommelmarkt Kluisbergen.jpg
Fuif De Bolster.jpg

24/03/2023

Verkiezingen gebuikersraad

Voelt u zich aangesproken als wettelijke vertegenwoordiger om lid te worden van de gebruikersraad De Bolster Kluisbergen, stel dan gerust uw kandidatuur. 

Indien u zich als wettelijke vertegenwoordiger zelf géén kandidaat wil stellen, kan u de kandidaatstelling ook doorgeven aan een naaste verwant, zoals (schoon)broer of (schoon)zus van de cliënt.

20/03/2023

Voet en Velo Zwalm

Op zondag 18 juni gaat de fiets en wandelhappening "Voet en Velo" door in Zwalm! Dit is een samenwerking tussen Vriendenkring vzw De Bolster, Landelijke Gilden Zwalm en Ferm Beerlegem

Verken molengemeente Zwalm per fiets of te voet! Vertrek en aankomst in cafetaria BOLSTRO van De Bolster (achter de kerk van Beerlegem)

10/03/2023

Medewerkers 
De Bolster worden innovatieversnellers

Vzw De Bolster ging aan de slag. Laat je inspireren en hoor hoe het team van vzw De Bolster innovaties ontwikkelen die een maatschappelijke impact creëren 🤩

Bolstertreffen.jpg
BOLSTRO-Definitief-versie 1-vector-3.png
VOET EN VELO AFFICHE A5.jpg
bottom of page