Rommelmarkt.jpg

Rommelmarkt in Zwalm

 

Vzw De Bolster organiseert een eerste grote rommelmarkt met randanimatie op het eigen domein! Bezoekers kunnen, naast het koopjesjagen, genieten van een springkasteel, kindergrime, een tuinbar/cafétaria, een foodtruck, een ijskraam, braadworsten, en nog veel meer.

 

De rommelmarkt gaat door op zondag 25 september van 9 uur tot 16 uur op het domein van vzw De Bolster (Kasteeldreef 2, 9630 Zwalm). Er is een grote, gratis parking voorzien.

 

Wil je zelf deelnemen als standhouder? Dat kan! 
Het vooraf inschrijven en betalen is verplicht via rommelmarkt.debolster@vzwdebolster.be. Het uitladen/lossen kan aan de stand, die de dag zelf wordt toegewezen. Standhouders zijn welkom vanaf 8u ’s morgens (niet vroeger, zodat we de rust voor onze cliënten kunnen waarborgen). Verkoop van eten en/of drank en nieuwe spullen is niet toegelaten. De prijs bedraagt 8 euro voor de eerste 4 meter (2 euro per bijkomende lopende meter).

 

Doel van de rommelmarkt
De rommelmarkt is een initiatief dat voortvloeit uit een interne werkgroep van vzw De Bolster en stelt twee doelstellingen voorop voor het organiseren van een Rommelmarkt: meer plezier op het domein/tuin van vzw De Bolster en het inzamelen van geld om van De Bolstertuin een leuke recreatieplek te maken.
 

Rommelmarkt.jpg
ESS.jpg
© Copyright vzw De Bolster
Collectieve rechten en plichten.jpg
28/11/2022
VIDEO: Tisvoormekaar op bezoek in Gavere

Tisvoormekaar zet mensen en organisaties in de kijker die zorg dragen voor elkaar in de gemeente Gavere. Enkele weken geleden kwamen ze op bezoek bij onze cliënten in de Middelwijk in Gemeente Gavere.

Bekijk het verslag van deze fijne ontmoeting met Niels, Ludovic, Mieke, Marie-Pierre, Christine, Kenji en nog vele anderen. 

24/11/2022
Studiowonen in Kluisbergen

Op het domein van De Bolster Kluisbergen staan drie studio’s ter beschikking waar personen met een beperking (verstandelijk, autismespectrumstoornis, …) op een zelfstandige manier kunnen wonen. Klik hier voor meer informatie!

17/11/2022
Spaghetti avond vzw De Bolster

Op vrijdag 9 december 2022 organiseert De Vriendenkring een spaghetti avond in Zwalm! Deze zal doorgaan in zaal De Beekmeers in 2 shifts (18u en 20u). Het is ook mogelijk om saus te bestellen.

Inschrijven kan hier!

Kerstplein 2022.jpg
BOLSTRO-Definitief-versie 1-vector-3.png
spaghettiavond affiche.jpg