top of page

Open plaats: Wonen in de voorziening - Kluisbergen

In de vestiging Kluisbergen is er een open plaats beschikbaar. Wij bieden dag- en woonondersteuning aan volwassenen met een verstandelijke beperking. De cliënten wonen samen met 8 à 11 cliënten in een huis, waarbij doordacht wordt omgesprongen met de nodige balans tussen groepsmomenten en individuele momenten, op maat van de aanwezige problematiek(en).

We kunnen ondersteuning bieden aan personen met nood aan bijkomende medische ondersteuning, ASS en psychische problemen. 

Er zijn diverse mogelijkheden voor dagbesteding zowel intern als extern. Samen met de cliënt wordt zijn dagbesteding samengesteld. (vb: zwemmen, kaarsen, hout, crea,  muziek, dans, fietsen, wandelen, passieve beleving/snoezelen ,spelmateriaal, PC, keuken, begeleid werken, deelname aan externe activiteiten zoals special olympics, rock for specials, vakanties, …).
Daarnaast is er ook mogelijkheid tot logopedie en kinesitherapie.

Administratief

De cliënt beschikt over een persoonsvolgende budget (of middelen noodsituatie) dat woonondersteuning toelaat. 
Richtinggevende zorginschaling: B5/P5
Graag schriftelijke beeldvorming toevoegen wanneer kandidaten zich aanmelden a.u.b.


Voor meer info, gelieve contact op te nemen met: Els Bosschem: els.bosschem@vzwdebolster.be of 055/39.00.00

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht 'Open plaatsen'.

ESS.jpg
© Copyright vzw De Bolster
Collectieve rechten en plichten.jpg
Infonamiddag vzw De Bolster 2022.jpg
Rommelmarkt Kluisbergen.jpg
Fuif De Bolster.jpg

24/03/2023

Verkiezingen gebuikersraad

Voelt u zich aangesproken als wettelijke vertegenwoordiger om lid te worden van de gebruikersraad De Bolster Kluisbergen, stel dan gerust uw kandidatuur. 

Indien u zich als wettelijke vertegenwoordiger zelf géén kandidaat wil stellen, kan u de kandidaatstelling ook doorgeven aan een naaste verwant, zoals (schoon)broer of (schoon)zus van de cliënt.

20/03/2023

Voet en Velo Zwalm

Op zondag 18 juni gaat de fiets en wandelhappening "Voet en Velo" door in Zwalm! Dit is een samenwerking tussen Vriendenkring vzw De Bolster, Landelijke Gilden Zwalm en Ferm Beerlegem

Verken molengemeente Zwalm per fiets of te voet! Vertrek en aankomst in cafetaria BOLSTRO van De Bolster (achter de kerk van Beerlegem)

10/03/2023

Medewerkers 
De Bolster worden innovatieversnellers

Vzw De Bolster ging aan de slag. Laat je inspireren en hoor hoe het team van vzw De Bolster innovaties ontwikkelen die een maatschappelijke impact creëren 🤩

Bolstertreffen.jpg
BOLSTRO-Definitief-versie 1-vector-3.png
VOET EN VELO AFFICHE A5.jpg
bottom of page