Open plaats: Wonen in de voorziening - Zwalm Gaverkant

 

Er is een woonplek vrij in de Gaverkant, een specifieke setting voor cliënten met een licht tot ernstige verstandelijke beperking en bijkomende gedrags- en emotionele stoornis, autisme of psychische problematiek.

In dit huis woon je samen met zeven andere cliënten met een beperking en extra ondersteuningsnood. Het betreft een gevarieerde groep op vlak van leeftijd. Binnen dit huis is de combinatie van de verschillende problematieken een grote uitdaging. De kamers zijn individueel en de beschikbare kamer bevindt zich op het gelijkvloers. Het gebouw is rolwagentoegankelijk. Er is een mooie tuin aanwezig.


Emotioneel welbevinden van de cliënt staat voorop in wonen en dagbesteding. Samen met het netwerk gaan wij op zoek naar een gepast antwoord op de individuele nood van de cliënt, rekening houdend met zijn talenten, mogelijkheden en beperkingen.


Administratief

De cliënt beschikt over een persoonsvolgend budget (of middelen noodsituatie) dat woonondersteuning toelaat.

Richtinggevende zorginschaling B5/P5 of hoger.

Graag schriftelijke beeldvorming toevoegen wanneer kandidaten zich aanmelden a.u.b.


Voor meer info gelieve contact op te nemen met: Barbara De Vriese: barbara.devriese@vzwdebolster.be of 055/33.96.96

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht 'Open plaatsen'.

ESS.jpg

27/10/2020

Vandaag was het de eerste dag van de Halloween 3-daagse in de bubbel van H9/H10. Er stonden enkele Halloween games op het programma met de nadruk op beweging en plezier.

22/10/2020

Klik hier voor de vernieuwde regelgeving met betrekking tot Corona binnen onze voorziening.

15/10/2020

Gerda De Swert, een lieve dame uit Kluisbergen, bracht voor alle cliënten in Kluisbergen zelfgemaakte wenskaarten (60 stuks) binnen; een opkikker in deze coronatijden! Zo kreeg ook Dominique zijn kaartje in handen.

Please reload

Coronavirus.jpg

055 33 96 96

  • White Facebook Icon

Vind ons op Facebook

Vind ons op Instagram