Open plaats: Inclusief wonen - Herzele

 

Dit is een open plaats in een  gedecentraliseerde woonvorm te Herzele. Het appartementsgebouw bevindt zich in een gewone woonbuurt in een levendige gemeente. Cliënten in deze woonvorm nemen deel aan het leven in de gemeente: deelname aan plaatselijke verenigingen, alleen of met begeleiding boodschappen doen,…


Het appartementsgebouw is opgedeeld in twee verdiepingen waar er per verdieping 4 à 5 cliënten samenwonen. De werking is per verdieping gescheiden en verschillend.


In deze woonvorm is er 24/24u begeleiding voorzien. Maar de cliënt heeft geen continue nabijheid van begeleiding. Eén begeleider pendelt tussen beide appartementen i.f.v. ondersteuningsopdracht. De begeleiding op dienst heeft ook buitenhuisopdrachten (bvb. medisch consult) waardoor cliënten gedurende periode alleen in de woning kunnen verblijven.


Je beschikt over een individuele kamer, de leefruimte, keuken en het sanitair zijn gemeenschappelijk. Je kan deelnemen aan het aanbod in ons ‘arbeidscentrum’ of een job zoeken met ondersteuning van onze jobcoaches.

 
Administratief

Je beschikt over een persoonsvolgende budget dat woonondersteuning toelaat.

Richtinggevende zorginschaling: B4/P4.

Graag schriftelijke beeldvorming toevoegen wanneer kandidaten zich aanmelden aub.


Voor meer info, gelieve contact op te nemen met: Leen Dedeurwaerder: leen.dedeurwaerder@vzwdebolster.be of 055/33.96.96

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht 'Open plaatsen'.

ESS.jpg
Coronavirus.jpg
© Copyright vzw De Bolster
Collectieve rechten en plichten.jpg
16/07/2021
Foto's BBQ huis 9-10 Zwalm 

Naar jaarlijkse gewoonte was het binnen huis 9/H10 in Zwalm weer tijd voor onze 'ZomerBBQ'. 

30/06/2021
VIDEO: Cliënten De Boskant spelen tegen Italië

Net zoals in heel België is er in De Bolster ook sprake van EK-koorts. De cliënten van De Boskant speelden vandaag een oefenmatch (op hun maat) tegen Italië.

08/06/2021
Buitenhuizen vieren Feest van het Huis

Ook in de buitenhuizen Zingem, Gavere en Herzele werd gisteren Feest van het Huis gevierd. Ditmaal met een leuk optreden van Marino Punk! 🥳🥂🍾