Open plaats: Inclusief wonen - Herzele

 

Dit is een open plaats in een  gedecentraliseerde woonvorm te Herzele. Het appartementsgebouw bevindt zich in een gewone woonbuurt in een levendige gemeente. Cliënten in deze woonvorm nemen deel aan het leven in de gemeente: deelname aan plaatselijke verenigingen, alleen of met begeleiding boodschappen doen,…


Het appartementsgebouw is opgedeeld in twee verdiepingen waar er per verdieping 4 à 5 cliënten samenwonen. De werking is per verdieping gescheiden en verschillend.


In deze woonvorm is er 24/24u begeleiding voorzien. Maar de cliënt heeft geen continue nabijheid van begeleiding. Eén begeleider pendelt tussen beide appartementen i.f.v. ondersteuningsopdracht. De begeleiding op dienst heeft ook buitenhuisopdrachten (bvb. medisch consult) waardoor cliënten gedurende periode alleen in de woning kunnen verblijven.


Je beschikt over een individuele kamer, de leefruimte, keuken en het sanitair zijn gemeenschappelijk. Je kan deelnemen aan het aanbod in ons ‘arbeidscentrum’ of een job zoeken met ondersteuning van onze jobcoaches.

 
Administratief

Je beschikt over een persoonsvolgende budget dat woonondersteuning toelaat.

Richtinggevende zorginschaling: B4/P4.

Graag schriftelijke beeldvorming toevoegen wanneer kandidaten zich aanmelden aub.


Voor meer info, gelieve contact op te nemen met: Leen Dedeurwaerder: leen.dedeurwaerder@vzwdebolster.be of 055/33.96.96

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht 'Open plaatsen'.

ESS.jpg

15/10/2020

Gerda De Swert, een lieve dame uit Kluisbergen, bracht voor alle cliënten in Kluisbergen zelfgemaakte wenskaarten (60 stuks) binnen; een opkikker in deze coronatijden! Zo kreeg ook Dominique zijn kaartje in handen.

29/09/2020

Eind juni hebben we jullie op de hoogte gebracht van de maatregelen die De Bolster wil nemen in de periode 1 juli tot 30 september. Na de heropflakkering van het virus kwam halfweg juli nog de extra maatregel mbt mondmaskerplicht aan bod. Dit zijn tot op heden nog steeds de maatregelen die in onze voorziening geldig zijn tot 30 september. Rest de vraag hoe we ons beleid zien de komende maanden, zeg maar tot eind 2020. Klik hier voor meer informatie.

27/09/2020

De renners van vzw De Bolster hebben na wekenlang gezwoegd te hebben Benoni (Zuid-Afrika) bereikt! Benieuwd waar de tocht ons al heeft gebracht? Klik dan door naar ons overzicht.

Please reload

Coronavirus.jpg

055 33 96 96

  • White Facebook Icon

Vind ons op Facebook

Vind ons op Instagram