Open plaats: Zelfstandig wonen - aanleunhuis Zingem

 

We hebben ruimte in een huis binnen zelfstandig wonen waar 3 tot 4 cliënten kunnen samenwonen. Locatie: Zingem, op 200 meter van een woning gedecentraliseerd wonen van vzw De Bolster waar 24-uurs permanentie aanwezig is.  De woning wordt gehuurd door de voorziening en kan 3 tot 4 cliënten huisvesten.


De cliënt beschikt over een individuele kamer op de eerste verdieping. Leefruimte/keuken/sanitair zijn gemeenschappelijk.

Sanitair bestaat uit apart toilet en inloopdouche. Er is ook een ruim terras aanwezig en een garage.  De woning is niet rolwagentoegankelijk.


De cliënt moet gemotiveerd zijn om inclusief te wonen en zelf mee  zijn/haar eigen leven uit te bouwen. De cliënt dient alleen de nacht te kunnen doorbrengen in de eigen woning. Er is enkel bereikbaarheid voorzien in het huis gedecentraliseerd wonen met slapende waak. De cliënt moet voldoende financiële draagkracht hebben om zelf in te staan voor zijn woon- en leefkosten.


Invulling van werk, dagbesteding en vrije tijd kan samen worden bekeken, volgens wensen cliënt. Er wordt wel verwacht dat de cliënt vrije momenten overdag, ’s avonds en in weekends alleen kan doorbrengen en invulling kan geven.


Enige verantwoordelijkheidszin hebben of hierin kunnen groeien (leertraject) ifv kunnen naleven van gemaakte afspraken, kunnen inschatten van gevaarsituaties, met de telefoon hulp kunnen inroepen is wenselijk.

Het is belangrijk dat de cliënt in staat is om met anderen minimaal samen te leven.

De begeleidingsintensiteit wordt afgestemd op de ondersteuningsnood van de  cliënt en zijn netwerk: geen continue begeleiding, maar permanentie is oproepbaar op korte termijn vanuit de gedecentraliseerde woning.


Administratief

Je beschikt over een persoonsvolgende budget dat woonondersteuning toelaat.

Richtinggevende zorginschaling: B3 of B4, max P3/P4.

Graag schriftelijke beeldvorming toevoegen wanneer kandidaten zich aanmelden aub.


Voor meer info, gelieve contact op te nemen met: Leen Dedeurwaerder: leen.dedeurwaerder@vzwdebolster.be of 055/33.96.96

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht 'Open plaatsen'.

ESS.jpg
Coronavirus.jpg
04/12/2020
Foto's Kerstavond NAH Ronse 2020

In NAH Ronse werd Kerstavond reeds ingezet in de namiddag met een Kerstkaraoke! Daarna was het tijd voor lekkere hapjes en cadeautjes! 🎄🎉🍾

19/11/2020
Naaivrijwilligers gezocht voor NAH Ronse

Voor onze vestiging NAH Ronse zijn we op zoek naar enkele helpende handen die ons willen helpen met het naaien van labels

19/11/2020
Foto's Bezoek Sinterklaas in Kluisbergen

Op vrijdag 4 december kwam Sinterklaas, samen met zijn Pieten, in de namiddag langs in de vestiging in Kluisbergen. 

055 33 96 96

  • White Facebook Icon

Vind ons op Facebook

Vind ons op Instagram