Open plaats: Zelfstandig wonen - aanleunhuis Zingem

 

We hebben ruimte in een huis binnen zelfstandig wonen waar 3 tot 4 cliënten kunnen samenwonen. Locatie: Zingem, op 200 meter van een woning gedecentraliseerd wonen van vzw De Bolster waar 24-uurs permanentie aanwezig is.  De woning wordt gehuurd door de voorziening en kan 3 tot 4 cliënten huisvesten.


De cliënt beschikt over een individuele kamer op de eerste verdieping. Leefruimte/keuken/sanitair zijn gemeenschappelijk.

Sanitair bestaat uit apart toilet en inloopdouche. Er is ook een ruim terras aanwezig en een garage.  De woning is niet rolwagentoegankelijk.


De cliënt moet gemotiveerd zijn om inclusief te wonen en zelf mee  zijn/haar eigen leven uit te bouwen. De cliënt dient alleen de nacht te kunnen doorbrengen in de eigen woning. Er is enkel bereikbaarheid voorzien in het huis gedecentraliseerd wonen met slapende waak. De cliënt moet voldoende financiële draagkracht hebben om zelf in te staan voor zijn woon- en leefkosten.


Invulling van werk, dagbesteding en vrije tijd kan samen worden bekeken, volgens wensen cliënt. Er wordt wel verwacht dat de cliënt vrije momenten overdag, ’s avonds en in weekends alleen kan doorbrengen en invulling kan geven.


Enige verantwoordelijkheidszin hebben of hierin kunnen groeien (leertraject) ifv kunnen naleven van gemaakte afspraken, kunnen inschatten van gevaarsituaties, met de telefoon hulp kunnen inroepen is wenselijk.

Het is belangrijk dat de cliënt in staat is om met anderen minimaal samen te leven.

De begeleidingsintensiteit wordt afgestemd op de ondersteuningsnood van de  cliënt en zijn netwerk: geen continue begeleiding, maar permanentie is oproepbaar op korte termijn vanuit de gedecentraliseerde woning.


Administratief

Je beschikt over een persoonsvolgende budget dat woonondersteuning toelaat.

Richtinggevende zorginschaling: B3 of B4, max P3/P4.

Graag schriftelijke beeldvorming toevoegen wanneer kandidaten zich aanmelden aub.


Voor meer info, gelieve contact op te nemen met: Leen Dedeurwaerder: leen.dedeurwaerder@vzwdebolster.be of 055/33.96.96

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht 'Open plaatsen'.

ESS.jpg

27/10/2020

Vandaag was het de eerste dag van de Halloween 3-daagse in de bubbel van H9/H10. Er stonden enkele Halloween games op het programma met de nadruk op beweging en plezier.

22/10/2020

Klik hier voor de vernieuwde regelgeving met betrekking tot Corona binnen onze voorziening.

15/10/2020

Gerda De Swert, een lieve dame uit Kluisbergen, bracht voor alle cliënten in Kluisbergen zelfgemaakte wenskaarten (60 stuks) binnen; een opkikker in deze coronatijden! Zo kreeg ook Dominique zijn kaartje in handen.

Please reload

Coronavirus.jpg

055 33 96 96

  • White Facebook Icon

Vind ons op Facebook

Vind ons op Instagram