top of page

Kunstenaars uit ‘De Studio’ te gast in de academie van Zottegem 

Kunstenaars vanuit ‘De Studio’ krijgen de kans om hun kunstwerken tentoon te stellen aan het brede publiek in de Stedelijke Academie Beeldende Kunst te Zottegem. ‘De Studio’ is een atelier van het Arbeidscentrum Gavere van vzw De Bolster, een voorziening voor personen met een verstandelijke beperking met hoofdzetel in Zwalm. Het was stagiaire Femke Muermans die zorgde voor de realisatie van deze tentoonstelling. 

Bezoekers kunnen terecht in de galerij van de academie gedurende twee periodes;
de eerste periode loopt van 25 maart 2022 tot 02 april 2022. De tweede periode waarin de kunstwerken te bewonderen zijn loopt van 19 april 2022 tot en met 23 april 2022.  
De toegang tot deze tentoonstelling is gratis.


Stedelijke Academie Beeldende Kunst
Trapstraat 45, 9620 Zottegem
www.sabkzottegem.be


Openingsuren
- Dinsdag, woensdag en vrijdag: 13u30 – 20u30
- Donderdag: 17u30 – 21u
- Zaterdag: 9u – 16u30
 

tentoonstellingDEF-zonder snijtekens_LR-1.jpg
tentoonstellingDEF-zonder snijtekens_LR-2.jpg
ESS.jpg
© Copyright vzw De Bolster
Collectieve rechten en plichten.jpg
Infonamiddag vzw De Bolster 2022.jpg
Rommelmarkt Kluisbergen.jpg
Fuif De Bolster.jpg

24/03/2023

Verkiezingen gebuikersraad

Voelt u zich aangesproken als wettelijke vertegenwoordiger om lid te worden van de gebruikersraad De Bolster Kluisbergen, stel dan gerust uw kandidatuur. 

Indien u zich als wettelijke vertegenwoordiger zelf géén kandidaat wil stellen, kan u de kandidaatstelling ook doorgeven aan een naaste verwant, zoals (schoon)broer of (schoon)zus van de cliënt.

20/03/2023

Voet en Velo Zwalm

Op zondag 18 juni gaat de fiets en wandelhappening "Voet en Velo" door in Zwalm! Dit is een samenwerking tussen Vriendenkring vzw De Bolster, Landelijke Gilden Zwalm en Ferm Beerlegem

Verken molengemeente Zwalm per fiets of te voet! Vertrek en aankomst in cafetaria BOLSTRO van De Bolster (achter de kerk van Beerlegem)

10/03/2023

Medewerkers 
De Bolster worden innovatieversnellers

Vzw De Bolster ging aan de slag. Laat je inspireren en hoor hoe het team van vzw De Bolster innovaties ontwikkelen die een maatschappelijke impact creëren 🤩

Bolstertreffen.jpg
BOLSTRO-Definitief-versie 1-vector-3.png
VOET EN VELO AFFICHE A5.jpg
bottom of page