Open plaats: Wonen in de voorziening - Zwalm Hoofdgebouw

We hebben open plaatsen binnen het residentieel wonen te Beerlegem. Binnen dit geheel hebben we ervaring met autisme en/of psychische kwetsbaarheid. Het betreft een gevarieerde groep op vlak van leeftijd.


Men woont er samen met 10 andere cliënten. Er is een individuele kamer beschikbaar. De accommodatie is niet aangepast voor rolwagengebruikers. Er is geen time-out beschikbaar.


We gaan met samen met de cliënt op zoek naar een aangepast activiteitenaanbod met oog voor talenten binnen een ondersteunend kader dat rekening houdt met aankunnen. We werken vanuit het motto ‘elkeen doet wat hij/zij kan én aankan op dat moment”.


Dit is een cluster met een zeer gevarieerd aanbod en profiel. Als je een vraag hebt of een aanbod zoekt, contacteer ons. Wij zoeken samen met jou naar het beste antwoord op jouw vraag.


Administratief

De cliënt beschikt over een persoonsvolgende budget (of middelen noodsituatie) dat woonondersteuning toelaat.

Richtinggevende zorginschaling: B4/P4 of hoger.

Graag schriftelijke beeldvorming toevoegen wanneer kandidaten zich aanmelden a.u.b.


Voor meer info, gelieve contact op te nemen met: Barbara De Vriese: barbara.devriese@vzwdebolster.be of 055/33.96.96  

 

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht 'Open plaatsen'.

ESS.jpg

15/10/2020

Gerda De Swert, een lieve dame uit Kluisbergen, bracht voor alle cliënten in Kluisbergen zelfgemaakte wenskaarten (60 stuks) binnen; een opkikker in deze coronatijden! Zo kreeg ook Dominique zijn kaartje in handen.

29/09/2020

Eind juni hebben we jullie op de hoogte gebracht van de maatregelen die De Bolster wil nemen in de periode 1 juli tot 30 september. Na de heropflakkering van het virus kwam halfweg juli nog de extra maatregel mbt mondmaskerplicht aan bod. Dit zijn tot op heden nog steeds de maatregelen die in onze voorziening geldig zijn tot 30 september. Rest de vraag hoe we ons beleid zien de komende maanden, zeg maar tot eind 2020. Klik hier voor meer informatie.

27/09/2020

De renners van vzw De Bolster hebben na wekenlang gezwoegd te hebben Benoni (Zuid-Afrika) bereikt! Benieuwd waar de tocht ons al heeft gebracht? Klik dan door naar ons overzicht.

Please reload

Coronavirus.jpg

055 33 96 96

  • White Facebook Icon

Vind ons op Facebook

Vind ons op Instagram