Kerstplein Kluisbergen 2022

De Kerst- en eindejaarsperiode is voor vele mensen een speciale periode gevuld met lekker eten en drinken, de nabijheid van familie en vrienden, de gezelligheid en samenhorigheid van de mensen, enz. Dit is precies wat vzw De Bolster opnieuw naar Kluisbergen wil brengen met de organisatie van de derde editie van het Kerstplein op zaterdag 10 december 2022 vanaf 14u tot 23u op hun eigen domein (Stationsstraat 3, 9690 Kluisbergen).

Vanaf 14u zullen de bezoekers kunnen genieten van allerhande standjes van lokale handelaars, lekker eten en drinken. Ook de sfeer zal er alvast goed inzitten met optredens van koor J'Ansaldo (15u) en The Kwaremont Brodders (17u30 - 19u)

De Kerstmarkt is gratis toegankelijk en iedereen is meer dan welkom.

Oproep standhouders

Vzw De Bolster wil de kans geven aan lokale handelaars, organisaties of verenigingen om hun producten te verkopen. Ben jij een creatieveling of zit je in een vereniging die creatieve spullen wil verkopen, schrijf je dan snel in! Wij reserveren dan een Kerstchalet voor jou. 


Graag bij inschrijving adresgegevens en/of een mailadres noteren. U ontvangt van dan een overeenkomst + technische fiche.
Graag inschrijven voor 18 november 2022! 

Informatie standhouders

Per standplaats betaalt u een standhoudervergoeding van 75 euro (te storten op BE09 4447 5918 7157 met vermelding “inschrijving kerstplein 2022”). De opbrengst van de verkoop van goederen is steeds voor de standhouder zelf. Het is toegelaten dat de standhouders alcoholische dranken verkopen, maar de opbrengst van de verkoop van deze alcoholische dranken behoort steeds toe aan de organisator! 

Oproep sponsors
We bieden bedrijven, verenigingen, … ook de kans om een Kerstchalet te sponsoren. Indien u kiest om een Kerstchalet te sponsoren, zorgen wij ervoor dat uw logo en/of reclameboodschap op A3 formaat (42 x 29,7 cm) duidelijk zichtbaar zijn aan de Kerstchalets tijdens het Kerstplein. U kan reeds vanaf 75 euro een Kerstchalet sponsoren. U kan ook een vrijblijvende gift doen, indien u dit liever wenst. 

 

Meer informatie rond deelname als standhouders en/of sponsor kan je bekomen via pieter.jouretz@vzwdebolster.be
 

Kerstplein 2022.jpg
ESS.jpg
© Copyright vzw De Bolster
Collectieve rechten en plichten.jpg
28/11/2022
VIDEO: Tisvoormekaar op bezoek in Gavere

Tisvoormekaar zet mensen en organisaties in de kijker die zorg dragen voor elkaar in de gemeente Gavere. Enkele weken geleden kwamen ze op bezoek bij onze cliënten in de Middelwijk in Gemeente Gavere.

Bekijk het verslag van deze fijne ontmoeting met Niels, Ludovic, Mieke, Marie-Pierre, Christine, Kenji en nog vele anderen. 

24/11/2022
Studiowonen in Kluisbergen

Op het domein van De Bolster Kluisbergen staan drie studio’s ter beschikking waar personen met een beperking (verstandelijk, autismespectrumstoornis, …) op een zelfstandige manier kunnen wonen. Klik hier voor meer informatie!

17/11/2022
Spaghetti avond vzw De Bolster

Op vrijdag 9 december 2022 organiseert De Vriendenkring een spaghetti avond in Zwalm! Deze zal doorgaan in zaal De Beekmeers in 2 shifts (18u en 20u). Het is ook mogelijk om saus te bestellen.

Inschrijven kan hier!

Kerstplein 2022.jpg
BOLSTRO-Definitief-versie 1-vector-3.png
spaghettiavond affiche.jpg