top of page

Kerstplein Kluisbergen 2022

De Kerst- en eindejaarsperiode is voor vele mensen een speciale periode gevuld met lekker eten en drinken, de nabijheid van familie en vrienden, de gezelligheid en samenhorigheid van de mensen, enz. Dit is precies wat vzw De Bolster opnieuw naar Kluisbergen wil brengen met de organisatie van de derde editie van het Kerstplein op zaterdag 10 december 2022 vanaf 14u tot 23u op hun eigen domein (Stationsstraat 3, 9690 Kluisbergen).

Vanaf 14u zullen de bezoekers kunnen genieten van allerhande standjes van lokale handelaars, lekker eten en drinken. Ook de sfeer zal er alvast goed inzitten met optredens van koor J'Ansaldo (15u) en The Kwaremont Brodders (17u30 - 19u)

De Kerstmarkt is gratis toegankelijk en iedereen is meer dan welkom.

Oproep standhouders

Vzw De Bolster wil de kans geven aan lokale handelaars, organisaties of verenigingen om hun producten te verkopen. Ben jij een creatieveling of zit je in een vereniging die creatieve spullen wil verkopen, schrijf je dan snel in! Wij reserveren dan een Kerstchalet voor jou. 


Graag bij inschrijving adresgegevens en/of een mailadres noteren. U ontvangt van dan een overeenkomst + technische fiche.
Graag inschrijven voor 18 november 2022! 

Informatie standhouders

Per standplaats betaalt u een standhoudervergoeding van 75 euro (te storten op BE09 4447 5918 7157 met vermelding “inschrijving kerstplein 2022”). De opbrengst van de verkoop van goederen is steeds voor de standhouder zelf. Het is toegelaten dat de standhouders alcoholische dranken verkopen, maar de opbrengst van de verkoop van deze alcoholische dranken behoort steeds toe aan de organisator! 

Oproep sponsors
We bieden bedrijven, verenigingen, … ook de kans om een Kerstchalet te sponsoren. Indien u kiest om een Kerstchalet te sponsoren, zorgen wij ervoor dat uw logo en/of reclameboodschap op A3 formaat (42 x 29,7 cm) duidelijk zichtbaar zijn aan de Kerstchalets tijdens het Kerstplein. U kan reeds vanaf 75 euro een Kerstchalet sponsoren. U kan ook een vrijblijvende gift doen, indien u dit liever wenst. 

 

Meer informatie rond deelname als standhouders en/of sponsor kan je bekomen via pieter.jouretz@vzwdebolster.be
 

Kerstplein 2022.jpg
ESS.jpg
© Copyright vzw De Bolster
Collectieve rechten en plichten.jpg
Infonamiddag vzw De Bolster 2022.jpg
Rommelmarkt Kluisbergen.jpg
Fuif De Bolster.jpg

24/03/2023

Verkiezingen gebuikersraad

Voelt u zich aangesproken als wettelijke vertegenwoordiger om lid te worden van de gebruikersraad De Bolster Kluisbergen, stel dan gerust uw kandidatuur. 

Indien u zich als wettelijke vertegenwoordiger zelf géén kandidaat wil stellen, kan u de kandidaatstelling ook doorgeven aan een naaste verwant, zoals (schoon)broer of (schoon)zus van de cliënt.

20/03/2023

Voet en Velo Zwalm

Op zondag 18 juni gaat de fiets en wandelhappening "Voet en Velo" door in Zwalm! Dit is een samenwerking tussen Vriendenkring vzw De Bolster, Landelijke Gilden Zwalm en Ferm Beerlegem

Verken molengemeente Zwalm per fiets of te voet! Vertrek en aankomst in cafetaria BOLSTRO van De Bolster (achter de kerk van Beerlegem)

10/03/2023

Medewerkers 
De Bolster worden innovatieversnellers

Vzw De Bolster ging aan de slag. Laat je inspireren en hoor hoe het team van vzw De Bolster innovaties ontwikkelen die een maatschappelijke impact creëren 🤩

Bolstertreffen.jpg
BOLSTRO-Definitief-versie 1-vector-3.png
VOET EN VELO AFFICHE A5.jpg
bottom of page