top of page

Huis 3 feest mee op Feest van het Huis Kluisbergen 2021

Vandaag was het Feest van het Huis in De Bolster Kluisbergen!

 

Ook huis 3 was van de partij en had zich feestelijk uitgedost! De cliënten genoten met volle teugen van een aperitiefje op ons nieuw terras en uiteraard ook van de Airkesmachine die kwam optreden. Er kwam hier en daar zelfs een dansje aan te pas, tot zelfs de polonaise!!

 

Ward werd speciaal in de bloemetjes gezet want hij woont reeds 20 jaar in De Bolster. En onze lieve collega Anja kreeg ook een geschenk want zij werkt al 30 jaar in De Bolster. Een hele grote proficiat allebei!!

 

Het is duidelijk dat we in huis 3 weten wat feesten is! Op naar de editie van 2022!!

ESS.jpg
© Copyright vzw De Bolster
Collectieve rechten en plichten.jpg
Infonamiddag vzw De Bolster 2022.jpg
Rommelmarkt Kluisbergen.jpg
Fuif De Bolster.jpg

24/03/2023

Verkiezingen gebuikersraad

Voelt u zich aangesproken als wettelijke vertegenwoordiger om lid te worden van de gebruikersraad De Bolster Kluisbergen, stel dan gerust uw kandidatuur. 

Indien u zich als wettelijke vertegenwoordiger zelf géén kandidaat wil stellen, kan u de kandidaatstelling ook doorgeven aan een naaste verwant, zoals (schoon)broer of (schoon)zus van de cliënt.

20/03/2023

Voet en Velo Zwalm

Op zondag 18 juni gaat de fiets en wandelhappening "Voet en Velo" door in Zwalm! Dit is een samenwerking tussen Vriendenkring vzw De Bolster, Landelijke Gilden Zwalm en Ferm Beerlegem

Verken molengemeente Zwalm per fiets of te voet! Vertrek en aankomst in cafetaria BOLSTRO van De Bolster (achter de kerk van Beerlegem)

10/03/2023

Medewerkers 
De Bolster worden innovatieversnellers

Vzw De Bolster ging aan de slag. Laat je inspireren en hoor hoe het team van vzw De Bolster innovaties ontwikkelen die een maatschappelijke impact creëren 🤩

Bolstertreffen.jpg
BOLSTRO-Definitief-versie 1-vector-3.png
VOET EN VELO AFFICHE A5.jpg
bottom of page