Huis 3 feest mee op Feest van het Huis Kluisbergen 2021

Vandaag was het Feest van het Huis in De Bolster Kluisbergen!

 

Ook huis 3 was van de partij en had zich feestelijk uitgedost! De cliënten genoten met volle teugen van een aperitiefje op ons nieuw terras en uiteraard ook van de Airkesmachine die kwam optreden. Er kwam hier en daar zelfs een dansje aan te pas, tot zelfs de polonaise!!

 

Ward werd speciaal in de bloemetjes gezet want hij woont reeds 20 jaar in De Bolster. En onze lieve collega Anja kreeg ook een geschenk want zij werkt al 30 jaar in De Bolster. Een hele grote proficiat allebei!!

 

Het is duidelijk dat we in huis 3 weten wat feesten is! Op naar de editie van 2022!!

ESS.jpg
© Copyright vzw De Bolster
Collectieve rechten en plichten.jpg
28/11/2022
VIDEO: Tisvoormekaar op bezoek in Gavere

Tisvoormekaar zet mensen en organisaties in de kijker die zorg dragen voor elkaar in de gemeente Gavere. Enkele weken geleden kwamen ze op bezoek bij onze cliënten in de Middelwijk in Gemeente Gavere.

Bekijk het verslag van deze fijne ontmoeting met Niels, Ludovic, Mieke, Marie-Pierre, Christine, Kenji en nog vele anderen. 

24/11/2022
Studiowonen in Kluisbergen

Op het domein van De Bolster Kluisbergen staan drie studio’s ter beschikking waar personen met een beperking (verstandelijk, autismespectrumstoornis, …) op een zelfstandige manier kunnen wonen. Klik hier voor meer informatie!

17/11/2022
Spaghetti avond vzw De Bolster

Op vrijdag 9 december 2022 organiseert De Vriendenkring een spaghetti avond in Zwalm! Deze zal doorgaan in zaal De Beekmeers in 2 shifts (18u en 20u). Het is ook mogelijk om saus te bestellen.

Inschrijven kan hier!

Kerstplein 2022.jpg
BOLSTRO-Definitief-versie 1-vector-3.png
spaghettiavond affiche.jpg