Heropstart G-voetbal

Vorige week vrijdag mochten de G-voetballers van onze vestigingen Kluisbergen en Zwalm eindelijk opnieuw het veld betreden.
Niet alleen voor de sporters zelf was dit een opluchting, maar ook voor de begeleiders Michiel en Lieven.
Michiel Colpaert, begeleider De Bolstars Kluisbergen, legt uit wat het voor hem betekent om opnieuw te kunnen starten.

Onze voetbalploeg ‘De Bolstars’ bestaat eigenlijk nog niet zo lang en wanneer we allemaal een beetje onze draai begonnen te vinden, kwam de pandemie er voor de 2de keer een stokje voor steken. Dit was toch wel frustrerend aangezien we net goed op dreef waren. In de tijd dat het stil lag, kreeg ik veel vragen naar de heropstart van de voetbal maar jammer genoeg was er hier geen duidelijkheid over.

 

Maanden later kon ik het goede nieuws brengen dat we de voetbal konden hervatten. Iedereen was heel tevreden en geen moment te laat met het mooie weer! Ook persoonlijk was ik heel tevreden met het nieuws om terug wekelijks de ploeg te kunnen trainen.

Op dit moment bestaat onze ploeg uit 8 spelers. Hiervan zijn er 5 spelers die in De Bolster Kluisbergen verblijven (Silvie, Yvan, Dirk, Wim en Mathias). De overige 3 spelers heten Kevin, Sven en Mathias. Wij trainen wekelijks één uur op woensdagnamiddag op de terreinen van Kluisbergen Sportief.

Michiel Colpaert.jpg

Ik tracht er steeds een leuke uitdaging van te maken waarbij plezier centraal staat.’ - Michiel

Het eerste deel van de training is gericht op passing, beweging, coördinatie, afwerken, ... Eindigen trachten we steeds te doen met een onderling wedstrijdje, wat iedereen het liefste doet natuurlijk. 

 

Onze laatste wedstrijd is al van september 2021 geleden. De uitslag is al uit mijn hoofd verdwenen maar ik herinner me nog dat het een heel spannende wedstrijd was die we nipt verloren. We kijken al vol uit naar volgende week woensdag waarbij we opnieuw een wedstrijd op de planning hebben om 14u30 in Munkzwalm.

Ook de G-voetballers van Zwalm zien het zitten om opnieuw te starten!

ESS.jpg
Coronavirus.jpg
© Copyright vzw De Bolster
Collectieve rechten en plichten.jpg
21/04/2022
Voetbalnamiddag in Kluisbergen

Gisteren mochten de
G-voetballers van onze vestigingen Kluisbergen en Zwalm opnieuw het veld in Kluisbergen betreden. 

De zon
 was alvast van de partij en die zorgde voor een heel aangename voetbalnamiddag.

Bekijk hier het verslag.

20/04/2022
Buitenspeeldag Kluisbergen

Vandaag organiseerde ook de gemeente Kluisbergen een Buitenspeeldag. Met de zon in de snoetjes mochten onze cliënten deze voormiddag alle attracties eens gaan uittesten. Plezier verzekerd!

19/04/2022
VIDEO: Huis Gavere viert 15-jarig bestaan

Op vrijdag 15 april vierde De Bolster Huis Gavere z'n 15-jarig bestaan. Dit deden ze men een heuse huifkarrentocht door de Vlaamse Velden.

SaveTheDate-LR.jpg
Bolster kwis 2022.jpg