top of page

Heropstart G-voetbal

Vorige week vrijdag mochten de G-voetballers van onze vestigingen Kluisbergen en Zwalm eindelijk opnieuw het veld betreden.
Niet alleen voor de sporters zelf was dit een opluchting, maar ook voor de begeleiders Michiel en Lieven.
Michiel Colpaert, begeleider De Bolstars Kluisbergen, legt uit wat het voor hem betekent om opnieuw te kunnen starten.

Onze voetbalploeg ‘De Bolstars’ bestaat eigenlijk nog niet zo lang en wanneer we allemaal een beetje onze draai begonnen te vinden, kwam de pandemie er voor de 2de keer een stokje voor steken. Dit was toch wel frustrerend aangezien we net goed op dreef waren. In de tijd dat het stil lag, kreeg ik veel vragen naar de heropstart van de voetbal maar jammer genoeg was er hier geen duidelijkheid over.

 

Maanden later kon ik het goede nieuws brengen dat we de voetbal konden hervatten. Iedereen was heel tevreden en geen moment te laat met het mooie weer! Ook persoonlijk was ik heel tevreden met het nieuws om terug wekelijks de ploeg te kunnen trainen.

Op dit moment bestaat onze ploeg uit 8 spelers. Hiervan zijn er 5 spelers die in De Bolster Kluisbergen verblijven (Silvie, Yvan, Dirk, Wim en Mathias). De overige 3 spelers heten Kevin, Sven en Mathias. Wij trainen wekelijks één uur op woensdagnamiddag op de terreinen van Kluisbergen Sportief.

Michiel Colpaert.jpg

Ik tracht er steeds een leuke uitdaging van te maken waarbij plezier centraal staat.’ - Michiel

Het eerste deel van de training is gericht op passing, beweging, coördinatie, afwerken, ... Eindigen trachten we steeds te doen met een onderling wedstrijdje, wat iedereen het liefste doet natuurlijk. 

 

Onze laatste wedstrijd is al van september 2021 geleden. De uitslag is al uit mijn hoofd verdwenen maar ik herinner me nog dat het een heel spannende wedstrijd was die we nipt verloren. We kijken al vol uit naar volgende week woensdag waarbij we opnieuw een wedstrijd op de planning hebben om 14u30 in Munkzwalm.

Ook de G-voetballers van Zwalm zien het zitten om opnieuw te starten!

ESS.jpg
© Copyright vzw De Bolster
Collectieve rechten en plichten.jpg
Infonamiddag vzw De Bolster 2022.jpg
Rommelmarkt Kluisbergen.jpg
Fuif De Bolster.jpg

24/03/2023

Verkiezingen gebuikersraad

Voelt u zich aangesproken als wettelijke vertegenwoordiger om lid te worden van de gebruikersraad De Bolster Kluisbergen, stel dan gerust uw kandidatuur. 

Indien u zich als wettelijke vertegenwoordiger zelf géén kandidaat wil stellen, kan u de kandidaatstelling ook doorgeven aan een naaste verwant, zoals (schoon)broer of (schoon)zus van de cliënt.

20/03/2023

Voet en Velo Zwalm

Op zondag 18 juni gaat de fiets en wandelhappening "Voet en Velo" door in Zwalm! Dit is een samenwerking tussen Vriendenkring vzw De Bolster, Landelijke Gilden Zwalm en Ferm Beerlegem

Verken molengemeente Zwalm per fiets of te voet! Vertrek en aankomst in cafetaria BOLSTRO van De Bolster (achter de kerk van Beerlegem)

10/03/2023

Medewerkers 
De Bolster worden innovatieversnellers

Vzw De Bolster ging aan de slag. Laat je inspireren en hoor hoe het team van vzw De Bolster innovaties ontwikkelen die een maatschappelijke impact creëren 🤩

Bolstertreffen.jpg
BOLSTRO-Definitief-versie 1-vector-3.png
VOET EN VELO AFFICHE A5.jpg