Herfstwandeling 'Happen en stappen'

 

De landelijke gilde “Dikkelvenne-Baaigem-Vurste” organiseert ook dit jaar, in samenwerking met het Arbeidscentrum van vzw De Bolster, een mooie herfstwandeling door het mooie landschap van het Prinsdom aan de Schelde.


Tijdens een tussenstop in de buurt van de Kaaihoeve worden jullie verwelkomd door Hilde en Steffie.
Daar kan je genieten van een h(eerlijke) homemade Muffin uit de bakkerij van het Arbeidscentrum.


Iedereen van harte welkom!

ESS.jpg

15/10/2020

Gerda De Swert, een lieve dame uit Kluisbergen, bracht voor alle cliënten in Kluisbergen zelfgemaakte wenskaarten (60 stuks) binnen; een opkikker in deze coronatijden! Zo kreeg ook Dominique zijn kaartje in handen.

29/09/2020

Eind juni hebben we jullie op de hoogte gebracht van de maatregelen die De Bolster wil nemen in de periode 1 juli tot 30 september. Na de heropflakkering van het virus kwam halfweg juli nog de extra maatregel mbt mondmaskerplicht aan bod. Dit zijn tot op heden nog steeds de maatregelen die in onze voorziening geldig zijn tot 30 september. Rest de vraag hoe we ons beleid zien de komende maanden, zeg maar tot eind 2020. Klik hier voor meer informatie.

27/09/2020

De renners van vzw De Bolster hebben na wekenlang gezwoegd te hebben Benoni (Zuid-Afrika) bereikt! Benieuwd waar de tocht ons al heeft gebracht? Klik dan door naar ons overzicht.

Please reload

Coronavirus.jpg

055 33 96 96

  • White Facebook Icon

Vind ons op Facebook

Vind ons op Instagram