Halloween 3-daagse huis 9/10 Zwalm

DAG 1
Vandaag was het de eerste dag van de Halloween 3-daagse in de bubbel van H9/H10. Er stonden enkele Halloween games op het programma met de nadruk op beweging en plezier. De cliënten gingen in onze wandelgangen op zoek naar kegels volgens kleur. Daar ontdekten ze een griezelstok onder die een bepaald aantal punten waard was. Er werden ook nog een aantal griezel ballonnen doorprikt. De activiteit werd afgesloten met de prijsuitreiking van onze zelf gemaakte medailles.

DAG 2

Vandaag was het de tweede dag van onze 'Halloween 3 - daagse'. De verkleedkledij werd van onder de spinnenwebben gehaald en de tafels werden aangekleed. Op de menu (en dat mag je letterlijk nemen) stond er heel wat lekkers. Zo was er spookjes-chips, mummies, bloedcocktail op basis van afgehakte handjes, ... Valerie en haar mama hadden reeds thuis het hoofdgerecht bereid (waarvoor dank): een heerlijke 'zombie - schotel'. De sfeer was griezelig, maar smaak en liefdevol. In de namiddag was er het 'Reuze-ganzenbord spel' in Halloween thema. Muziekvragen, doe opdrachten, foto's raden, Halloween Bingo, ... werden allemaal tot een goed einde gebracht. Daarna genoten onze bewoners nog van een welverdiende koffie. Op naar morgen!

DAG 3

De laatste dag van onze 'Halloween 3 - daagse'. Binnen het griezelkasteel van huis 9/10 werd er vandaag gekookt door chef-kok van dienst Koning Filip (Frederik voor de vrienden). Op de menu stond er heksenbrouwsel (butternut soep). Samen met de cliënten en enkele van zijn slavinnen werden er nog spinnen aan toegevoegd om het geheel af te smaken. In de namiddag werden er gezonde pompoen-havermout wafels gebakken. Samen met de koffie werden deze enorm gesmaakt. Een mooiere afsluiter van onze 'Halloween 3 - daagse' konden wij ons niet wensen.

ESS.jpg
Coronavirus.jpg
© Copyright vzw De Bolster
Collectieve rechten en plichten.jpg
10/02/2021
Vaccinatie Kluisbergen en Ronse is verplaatst naar vrijdag 26/02/2021

De vaccinatie van de medewerkers (Kluisbergen en Ronse) zal doorgaan op vrijdag 26/02/2021 in de voormiddag. De cliënten (Kluisbergen en de buitenhuizen Gavere, Zingem en Herzele) worden gevaccineerd op vrijdag 26/02/2021 in de namiddag.

18/02/2021
Vaccinatie tegen covid-19 gaat van start in vzw De Bolster

Op vrijdag 19 februari 2021 start de vaccinatiecampagne in vzw De Bolster in de vestiging Zwalm. 

Op dinsdag 23 februari 2021 krijgen ook de medewerkers van de vestigingen Kluisbergen en Ronse en de cliënten van het tehuis van de vestiging Kluisbergen hun eerste vaccin.

11/02/2021
VIDEO: Special9 - Challenge reveal - Cycling

3…2…1… start met challenge 6 van de #Special9 dankzij SOB-atleten Wesley en Eline, en profwielrenners Viktor Verschaeve en Jesse Vandenbulcke. Doen jullie ook weer allemaal mee?

Ga naar buiten en fiets zoveel mogelijk. Houd de pagina van Special Olympics Belgium in de gaten voor binnenkort meer tips! #debolstersenb 🚴‍♂‍🔥

055 33 96 96

  • White Facebook Icon

Vind ons op Facebook

Vind ons op Instagram