Halloween 3-daagse huis 9/10 Zwalm

DAG 1
Vandaag was het de eerste dag van de Halloween 3-daagse in de bubbel van H9/H10. Er stonden enkele Halloween games op het programma met de nadruk op beweging en plezier. De cliënten gingen in onze wandelgangen op zoek naar kegels volgens kleur. Daar ontdekten ze een griezelstok onder die een bepaald aantal punten waard was. Er werden ook nog een aantal griezel ballonnen doorprikt. De activiteit werd afgesloten met de prijsuitreiking van onze zelf gemaakte medailles.

DAG 2

Vandaag was het de tweede dag van onze 'Halloween 3 - daagse'. De verkleedkledij werd van onder de spinnenwebben gehaald en de tafels werden aangekleed. Op de menu (en dat mag je letterlijk nemen) stond er heel wat lekkers. Zo was er spookjes-chips, mummies, bloedcocktail op basis van afgehakte handjes, ... Valerie en haar mama hadden reeds thuis het hoofdgerecht bereid (waarvoor dank): een heerlijke 'zombie - schotel'. De sfeer was griezelig, maar smaak en liefdevol. In de namiddag was er het 'Reuze-ganzenbord spel' in Halloween thema. Muziekvragen, doe opdrachten, foto's raden, Halloween Bingo, ... werden allemaal tot een goed einde gebracht. Daarna genoten onze bewoners nog van een welverdiende koffie. Op naar morgen!

DAG 3

De laatste dag van onze 'Halloween 3 - daagse'. Binnen het griezelkasteel van huis 9/10 werd er vandaag gekookt door chef-kok van dienst Koning Filip (Frederik voor de vrienden). Op de menu stond er heksenbrouwsel (butternut soep). Samen met de cliënten en enkele van zijn slavinnen werden er nog spinnen aan toegevoegd om het geheel af te smaken. In de namiddag werden er gezonde pompoen-havermout wafels gebakken. Samen met de koffie werden deze enorm gesmaakt. Een mooiere afsluiter van onze 'Halloween 3 - daagse' konden wij ons niet wensen.

ESS.jpg
© Copyright vzw De Bolster
Collectieve rechten en plichten.jpg
28/11/2022
VIDEO: Tisvoormekaar op bezoek in Gavere

Tisvoormekaar zet mensen en organisaties in de kijker die zorg dragen voor elkaar in de gemeente Gavere. Enkele weken geleden kwamen ze op bezoek bij onze cliënten in de Middelwijk in Gemeente Gavere.

Bekijk het verslag van deze fijne ontmoeting met Niels, Ludovic, Mieke, Marie-Pierre, Christine, Kenji en nog vele anderen. 

24/11/2022
Studiowonen in Kluisbergen

Op het domein van De Bolster Kluisbergen staan drie studio’s ter beschikking waar personen met een beperking (verstandelijk, autismespectrumstoornis, …) op een zelfstandige manier kunnen wonen. Klik hier voor meer informatie!

17/11/2022
Spaghetti avond vzw De Bolster

Op vrijdag 9 december 2022 organiseert De Vriendenkring een spaghetti avond in Zwalm! Deze zal doorgaan in zaal De Beekmeers in 2 shifts (18u en 20u). Het is ook mogelijk om saus te bestellen.

Inschrijven kan hier!

Kerstplein 2022.jpg
BOLSTRO-Definitief-versie 1-vector-3.png
spaghettiavond affiche.jpg