Halloween 3-daagse huis 9/10 Zwalm

DAG 1
Vandaag was het de eerste dag van de Halloween 3-daagse in de bubbel van H9/H10. Er stonden enkele Halloween games op het programma met de nadruk op beweging en plezier. De cliënten gingen in onze wandelgangen op zoek naar kegels volgens kleur. Daar ontdekten ze een griezelstok onder die een bepaald aantal punten waard was. Er werden ook nog een aantal griezel ballonnen doorprikt. De activiteit werd afgesloten met de prijsuitreiking van onze zelf gemaakte medailles.

DAG 2

Vandaag was het de tweede dag van onze 'Halloween 3 - daagse'. De verkleedkledij werd van onder de spinnenwebben gehaald en de tafels werden aangekleed. Op de menu (en dat mag je letterlijk nemen) stond er heel wat lekkers. Zo was er spookjes-chips, mummies, bloedcocktail op basis van afgehakte handjes, ... Valerie en haar mama hadden reeds thuis het hoofdgerecht bereid (waarvoor dank): een heerlijke 'zombie - schotel'. De sfeer was griezelig, maar smaak en liefdevol. In de namiddag was er het 'Reuze-ganzenbord spel' in Halloween thema. Muziekvragen, doe opdrachten, foto's raden, Halloween Bingo, ... werden allemaal tot een goed einde gebracht. Daarna genoten onze bewoners nog van een welverdiende koffie. Op naar morgen!

DAG 3

De laatste dag van onze 'Halloween 3 - daagse'. Binnen het griezelkasteel van huis 9/10 werd er vandaag gekookt door chef-kok van dienst Koning Filip (Frederik voor de vrienden). Op de menu stond er heksenbrouwsel (butternut soep). Samen met de cliënten en enkele van zijn slavinnen werden er nog spinnen aan toegevoegd om het geheel af te smaken. In de namiddag werden er gezonde pompoen-havermout wafels gebakken. Samen met de koffie werden deze enorm gesmaakt. Een mooiere afsluiter van onze 'Halloween 3 - daagse' konden wij ons niet wensen.

ESS.jpg

18/11/2020

De medewerkers en cliënten van huis 5 Kluisbergen maakten gisteren lekkere wafels. Hmmm ... om van te smullen!

18/11/2020

Huis Zingem is actief in de werkgroep 'Kruisem Verlicht'; een burgerinitiatief (gesteund door de gemeente) die samen licht wil brengen in de donkere coronaperiode. Bekijk hoe de cliënten van huis Zingem hun gemeente verlichten!

17/11/2020

We laten je graag zien in welke mate de werken met betrekking tot het nieuwbouwproject vorderen. Steen voor steen gaat het vooruit!

Please reload

Coronavirus.jpg

055 33 96 96

  • White Facebook Icon

Vind ons op Facebook

Vind ons op Instagram