G-tijdrijden in Gavere 

De gemeente Gavere, Cycling Vlaanderen en Special Oympics organiseren een tijdrit voor G-wielrenners, in samenwerking met
vzw De Bolster, Zonnehoeve, Ebergiste en Egmond en Hoorn.

 

De eerste G-wielerwedstrijd zal plaatsvinden op donderdag 16 juni 2022 in de Sint-Christianastraat te Dikkelvenne.
De renners kunnen drie verschillende afstanden afleggen: 500m (voor driewielers), 1km (+unified) en 3km.

 

De renners kunnen zich aanmelden tussen 9u – 9u30. De testwedstrijden worden gereden om 10u. De reeksen starten om 12u30.
De medaille-uitreiking zal plaatsvinden om 14u30.
 

Het wielrennen leeft al een hele tijd in België. Vooral dankzij enkele renners die de laatste jaren meedraaien aan de top. Dit jaar nog iets meer in Gavere, daar zij de eer hebben om het BK-tijdrijden te organiseren. Dit kon vzw De Bolster niet ongezien laten voorbij gaan, want tenslotte is ‘fietsen’ de sport die het meest beoefend wordt door de cliënten. 

 

Men wil er een echt wielerfeest van maken, waarbij de totale beleving van een wielerevenement centraal staat. Een volkse sfeer, supporters, vriendschap, respect, … en natuurlijk ook ‘fietsen’ want ook bij de G-wielrenners zit er heel wat talent. 
De kuiten worden alvast ingesmeerd. 

G tijdrijden in Gavere.jpg
ESS.jpg
Coronavirus.jpg
© Copyright vzw De Bolster
Collectieve rechten en plichten.jpg
21/06/2022
Redactie op bezoek bij drukkerij Arijs

Op vrijdag 3 juni mochten de leden van de redactie van 'Het Bolsterklokje' op bezoek gaan bij drukkerij Arijs in Kluisbergen. Lees hier hoe hun bezoek is verlopen!

17/06/2022
Reportage AVS:
G-tijdrijden in Gavere

De Gemeente Gavere, Cycling Vlaanderen en Special Olympics Belgium organiseerden gisteren een tijdrit voor G-wielrenners in samenwerking met vzw De Bolster, Zonnehoeve Living+, Ebergiste en Egmond en Hoorn.

17/06/2022
Foto's: Eerste editie
G-tijdrijden Gavere

De gemeente Gavere, Cycling Vlaanderen en Special Oympics organiseerden gisteren een tijdrit voor G-wielrenners in samenwerking met vzw De Bolster, Zonnehoeve, Ebergiste en Egmond en Hoorn 🚴‍♀️🚴

SaveTheDate-LR.jpg
Bolster kwis 2022.jpg
Buurtfeest.jpg