top of page

G-tijdrijden in Gavere 

De gemeente Gavere, Cycling Vlaanderen en Special Oympics organiseren een tijdrit voor G-wielrenners, in samenwerking met
vzw De Bolster, Zonnehoeve, Ebergiste en Egmond en Hoorn.

 

De eerste G-wielerwedstrijd zal plaatsvinden op donderdag 16 juni 2022 in de Sint-Christianastraat te Dikkelvenne.
De renners kunnen drie verschillende afstanden afleggen: 500m (voor driewielers), 1km (+unified) en 3km.

 

De renners kunnen zich aanmelden tussen 9u – 9u30. De testwedstrijden worden gereden om 10u. De reeksen starten om 12u30.
De medaille-uitreiking zal plaatsvinden om 14u30.
 

Het wielrennen leeft al een hele tijd in België. Vooral dankzij enkele renners die de laatste jaren meedraaien aan de top. Dit jaar nog iets meer in Gavere, daar zij de eer hebben om het BK-tijdrijden te organiseren. Dit kon vzw De Bolster niet ongezien laten voorbij gaan, want tenslotte is ‘fietsen’ de sport die het meest beoefend wordt door de cliënten. 

 

Men wil er een echt wielerfeest van maken, waarbij de totale beleving van een wielerevenement centraal staat. Een volkse sfeer, supporters, vriendschap, respect, … en natuurlijk ook ‘fietsen’ want ook bij de G-wielrenners zit er heel wat talent. 
De kuiten worden alvast ingesmeerd. 

G tijdrijden in Gavere.jpg
ESS.jpg
© Copyright vzw De Bolster
Collectieve rechten en plichten.jpg
BOLSTRO-Definitief-versie 1-vector-3.png
Flyer Streekmotor23.jpg

31/05/2023

Derde editie Takeaway Zwalm van start!

Op 30 juni, 1 en 2 juli organiseren we onze derde takeaway in Zwalm! Voor het derde jaar op rij organiseren we een takeaway met heerlijke maaltijden die door onze eigen keukenploeg bereid zijn.

Het aanbod bestaat uit verschillende hoofdgerechten, aperitief, bijpassende wijn en een lekker dessert gebakken door de cliënten van ons arbeidscentrum in Gavere.

02/05/2023

Buurten in De Bolster Zwalm: steun ons project!

We dromen van een tuin in Zwalm waarin cliënten én buurtbewoners elkaar kunnen ontmoeten om te sporten, te ontspannen, te spelen en te ontdekken.

Op onze wishlist staat een petanquebaan en rolstoelvriendelijke picknicktafels.

Om dit te realiseren willen we samen 5000 euro verzamelen.

Help jij mee dit project te realiseren? Lees hier meer!

05/06/2023

Buurtfeest Kluisbergen 2023

Op dinsdag 4 juli 2023 organiseren we een buurtfeest in onze vestiging Kluisbergen. Hierbij willen wij graag onze buren in Kluisbergen uitnodigen om samen met ons een iets lekker te eten, te drinken en elkaar beter te leren kennen!

Flyer Voet en Velo (1).jpg
Takeway_1.jpg
Affiche Buurtfeest Kluisbergen 2023.jpg
bottom of page