G-tijdrijden in Gavere 

De gemeente Gavere, Cycling Vlaanderen en Special Oympics organiseren een tijdrit voor G-wielrenners, in samenwerking met
vzw De Bolster, Zonnehoeve, Ebergiste en Egmond en Hoorn.

 

De eerste G-wielerwedstrijd zal plaatsvinden op donderdag 16 juni 2022 in de Sint-Christianastraat te Dikkelvenne.
De renners kunnen drie verschillende afstanden afleggen: 500m (voor driewielers), 1km (+unified) en 3km.

 

De renners kunnen zich aanmelden tussen 9u – 9u30. De testwedstrijden worden gereden om 10u. De reeksen starten om 12u30.
De medaille-uitreiking zal plaatsvinden om 14u30.
 

Het wielrennen leeft al een hele tijd in België. Vooral dankzij enkele renners die de laatste jaren meedraaien aan de top. Dit jaar nog iets meer in Gavere, daar zij de eer hebben om het BK-tijdrijden te organiseren. Dit kon vzw De Bolster niet ongezien laten voorbij gaan, want tenslotte is ‘fietsen’ de sport die het meest beoefend wordt door de cliënten. 

 

Men wil er een echt wielerfeest van maken, waarbij de totale beleving van een wielerevenement centraal staat. Een volkse sfeer, supporters, vriendschap, respect, … en natuurlijk ook ‘fietsen’ want ook bij de G-wielrenners zit er heel wat talent. 
De kuiten worden alvast ingesmeerd. 

G tijdrijden in Gavere.jpg
ESS.jpg
© Copyright vzw De Bolster
Collectieve rechten en plichten.jpg
28/11/2022
VIDEO: Tisvoormekaar op bezoek in Gavere

Tisvoormekaar zet mensen en organisaties in de kijker die zorg dragen voor elkaar in de gemeente Gavere. Enkele weken geleden kwamen ze op bezoek bij onze cliënten in de Middelwijk in Gemeente Gavere.

Bekijk het verslag van deze fijne ontmoeting met Niels, Ludovic, Mieke, Marie-Pierre, Christine, Kenji en nog vele anderen. 

24/11/2022
Studiowonen in Kluisbergen

Op het domein van De Bolster Kluisbergen staan drie studio’s ter beschikking waar personen met een beperking (verstandelijk, autismespectrumstoornis, …) op een zelfstandige manier kunnen wonen. Klik hier voor meer informatie!

17/11/2022
Spaghetti avond vzw De Bolster

Op vrijdag 9 december 2022 organiseert De Vriendenkring een spaghetti avond in Zwalm! Deze zal doorgaan in zaal De Beekmeers in 2 shifts (18u en 20u). Het is ook mogelijk om saus te bestellen.

Inschrijven kan hier!

Kerstplein 2022.jpg
BOLSTRO-Definitief-versie 1-vector-3.png
spaghettiavond affiche.jpg