Foto's Paasbrunch huis 9/10 Zwalm 

Vandaag organiseerde het team van huis 9/10 in Zwalm een heerlijke paasbrunch om hun cliënten eens extra in de watten te leggen.

 

We begonnen de ochtend met het versieren van de tafels met enkele eigen creaties waar onze cliënten met veel enthousiasme aan mee werkten. Daarna deden we verder met onze culinaire voorbereidingen.

 

Op de menu stond:

- koffie of warme chocolademelk

- verse koffiekoeken in de oven die voor heerlijke aroma's in de wandelgangen zorgden

- smoothie en fruitsalade die gisteren door onze bewoners zelf bereid werden.

 

Tijdens het ontbijt was er ook nog 'live-cooking'. Tine zorgde voor een vleugje nostalgie en bakte 'verloren brood'. Paashaas Frederik zorgde voor een omelet met gerookte zalm en Italiaanse kruiden.

 

Eenmaal iedereen aan tafel zat viel er toch weer die herkenbare stilte. Het werd zichtbaar gesmaakt en daar worden wij als team gelukkig van 🥰

ESS.jpg
© Copyright vzw De Bolster
Collectieve rechten en plichten.jpg
28/11/2022
VIDEO: Tisvoormekaar op bezoek in Gavere

Tisvoormekaar zet mensen en organisaties in de kijker die zorg dragen voor elkaar in de gemeente Gavere. Enkele weken geleden kwamen ze op bezoek bij onze cliënten in de Middelwijk in Gemeente Gavere.

Bekijk het verslag van deze fijne ontmoeting met Niels, Ludovic, Mieke, Marie-Pierre, Christine, Kenji en nog vele anderen. 

24/11/2022
Studiowonen in Kluisbergen

Op het domein van De Bolster Kluisbergen staan drie studio’s ter beschikking waar personen met een beperking (verstandelijk, autismespectrumstoornis, …) op een zelfstandige manier kunnen wonen. Klik hier voor meer informatie!

17/11/2022
Spaghetti avond vzw De Bolster

Op vrijdag 9 december 2022 organiseert De Vriendenkring een spaghetti avond in Zwalm! Deze zal doorgaan in zaal De Beekmeers in 2 shifts (18u en 20u). Het is ook mogelijk om saus te bestellen.

Inschrijven kan hier!

Kerstplein 2022.jpg
BOLSTRO-Definitief-versie 1-vector-3.png
spaghettiavond affiche.jpg