top of page

Foto's Paasbrunch huis 9/10 Zwalm 

Vandaag organiseerde het team van huis 9/10 in Zwalm een heerlijke paasbrunch om hun cliënten eens extra in de watten te leggen.

 

We begonnen de ochtend met het versieren van de tafels met enkele eigen creaties waar onze cliënten met veel enthousiasme aan mee werkten. Daarna deden we verder met onze culinaire voorbereidingen.

 

Op de menu stond:

- koffie of warme chocolademelk

- verse koffiekoeken in de oven die voor heerlijke aroma's in de wandelgangen zorgden

- smoothie en fruitsalade die gisteren door onze bewoners zelf bereid werden.

 

Tijdens het ontbijt was er ook nog 'live-cooking'. Tine zorgde voor een vleugje nostalgie en bakte 'verloren brood'. Paashaas Frederik zorgde voor een omelet met gerookte zalm en Italiaanse kruiden.

 

Eenmaal iedereen aan tafel zat viel er toch weer die herkenbare stilte. Het werd zichtbaar gesmaakt en daar worden wij als team gelukkig van 🥰

ESS.jpg
© Copyright vzw De Bolster
Collectieve rechten en plichten.jpg
Infonamiddag vzw De Bolster 2022.jpg
Rommelmarkt Kluisbergen.jpg
Fuif De Bolster.jpg

24/03/2023

Verkiezingen gebuikersraad

Voelt u zich aangesproken als wettelijke vertegenwoordiger om lid te worden van de gebruikersraad De Bolster Kluisbergen, stel dan gerust uw kandidatuur. 

Indien u zich als wettelijke vertegenwoordiger zelf géén kandidaat wil stellen, kan u de kandidaatstelling ook doorgeven aan een naaste verwant, zoals (schoon)broer of (schoon)zus van de cliënt.

20/03/2023

Voet en Velo Zwalm

Op zondag 18 juni gaat de fiets en wandelhappening "Voet en Velo" door in Zwalm! Dit is een samenwerking tussen Vriendenkring vzw De Bolster, Landelijke Gilden Zwalm en Ferm Beerlegem

Verken molengemeente Zwalm per fiets of te voet! Vertrek en aankomst in cafetaria BOLSTRO van De Bolster (achter de kerk van Beerlegem)

10/03/2023

Medewerkers 
De Bolster worden innovatieversnellers

Vzw De Bolster ging aan de slag. Laat je inspireren en hoor hoe het team van vzw De Bolster innovaties ontwikkelen die een maatschappelijke impact creëren 🤩

Bolstertreffen.jpg
BOLSTRO-Definitief-versie 1-vector-3.png
VOET EN VELO AFFICHE A5.jpg