Foto's Herfstbarbecue huis 9-10 Zwalm

Na de Zomer- en Winterbarbecue is er nu ook sprake van de 'Herfstbarbecue'. Binnen de bubbel huis 9/10 in Zwalm werden er vandaag witte pensen gegaard op de (mini) tafel barbecue. Zo werd Tommy zijn wens om nog eens barbecue te doen ingewilligd. Samen met enkele cliënten maakten ze er een gezellige voormiddag van onder een stralende zon. De apero, bestaande uit heerlijke stukjes worst, werden door iedereen gesmaakt. Wat kan een mens zich nog meer wensen ... #smakelijk #gelukzitinkleinedingen

ESS.jpg
© Copyright vzw De Bolster
Collectieve rechten en plichten.jpg
28/11/2022
VIDEO: Tisvoormekaar op bezoek in Gavere

Tisvoormekaar zet mensen en organisaties in de kijker die zorg dragen voor elkaar in de gemeente Gavere. Enkele weken geleden kwamen ze op bezoek bij onze cliënten in de Middelwijk in Gemeente Gavere.

Bekijk het verslag van deze fijne ontmoeting met Niels, Ludovic, Mieke, Marie-Pierre, Christine, Kenji en nog vele anderen. 

24/11/2022
Studiowonen in Kluisbergen

Op het domein van De Bolster Kluisbergen staan drie studio’s ter beschikking waar personen met een beperking (verstandelijk, autismespectrumstoornis, …) op een zelfstandige manier kunnen wonen. Klik hier voor meer informatie!

17/11/2022
Spaghetti avond vzw De Bolster

Op vrijdag 9 december 2022 organiseert De Vriendenkring een spaghetti avond in Zwalm! Deze zal doorgaan in zaal De Beekmeers in 2 shifts (18u en 20u). Het is ook mogelijk om saus te bestellen.

Inschrijven kan hier!

Kerstplein 2022.jpg
BOLSTRO-Definitief-versie 1-vector-3.png
spaghettiavond affiche.jpg