Foto's BBQ huis 9/10 Zwalm 

Naar jaarlijkse gewoonte was het binnen huis 9/H10 in Zwalm weer tijd voor onze 'ZomerBBQ'. Vorig jaar zaten we in een hittegolf, maar nu moest ons Huguette lezen voor droog en zonnig weer. En het is haar gelukt, het was droog waardoor de BBQ kon doorgaan.

 

Onder het motto: 'Teamwork makes the dream work' sloegen we de handen in elkaar:

- groenten werden gesneden en gemarineerd

- de tafels werden binnen mooi aangekleed

- alles werd afgehaald in de keuken

 

Chef kok Tommy zorgde met zijn assistenten dat het vlees tijdig op de BBQ lag. We genoten eerst van 'TAPAS DELUXE' gemaakt door één van onze collega's. Samen met een lekkere apero gingen deze vlot binnen. Ondertussen ging het volume van de radio wat de hoogte in. Er werd gezongen en hier en daar wat gedanst. Wat een sfeer.

 

Toen de 'lekkere worsten', de hamburgers en de kip hun perfecte cuisson bereikt hadden gaf Tommy onze BBQ specialist het teken dat we konden eten. En of het smaakte ...

 

Na de middagrust genoten de cliënten nog van een heerlijk stuk appeltaart gemaakt door één van onze collega's. Een mooie afsluiter van deze dag. Ondanks de afwezigheid van de zon alleen maar 'stralende gezichten' ☺️

ESS.jpg
Coronavirus.jpg
© Copyright vzw De Bolster
Collectieve rechten en plichten.jpg
21/04/2022
Voetbalnamiddag in Kluisbergen

Gisteren mochten de
G-voetballers van onze vestigingen Kluisbergen en Zwalm opnieuw het veld in Kluisbergen betreden. 

De zon
 was alvast van de partij en die zorgde voor een heel aangename voetbalnamiddag.

Bekijk hier het verslag.

20/04/2022
Buitenspeeldag Kluisbergen

Vandaag organiseerde ook de gemeente Kluisbergen een Buitenspeeldag. Met de zon in de snoetjes mochten onze cliënten deze voormiddag alle attracties eens gaan uittesten. Plezier verzekerd!

19/04/2022
VIDEO: Huis Gavere viert 15-jarig bestaan

Op vrijdag 15 april vierde De Bolster Huis Gavere z'n 15-jarig bestaan. Dit deden ze men een heuse huifkarrentocht door de Vlaamse Velden.

SaveTheDate-LR.jpg
Bolster kwis 2022.jpg