Foto's BBQ huis 9/10 Zwalm 

Naar jaarlijkse gewoonte was het binnen huis 9/H10 in Zwalm weer tijd voor onze 'ZomerBBQ'. Vorig jaar zaten we in een hittegolf, maar nu moest ons Huguette lezen voor droog en zonnig weer. En het is haar gelukt, het was droog waardoor de BBQ kon doorgaan.

 

Onder het motto: 'Teamwork makes the dream work' sloegen we de handen in elkaar:

- groenten werden gesneden en gemarineerd

- de tafels werden binnen mooi aangekleed

- alles werd afgehaald in de keuken

 

Chef kok Tommy zorgde met zijn assistenten dat het vlees tijdig op de BBQ lag. We genoten eerst van 'TAPAS DELUXE' gemaakt door één van onze collega's. Samen met een lekkere apero gingen deze vlot binnen. Ondertussen ging het volume van de radio wat de hoogte in. Er werd gezongen en hier en daar wat gedanst. Wat een sfeer.

 

Toen de 'lekkere worsten', de hamburgers en de kip hun perfecte cuisson bereikt hadden gaf Tommy onze BBQ specialist het teken dat we konden eten. En of het smaakte ...

 

Na de middagrust genoten de cliënten nog van een heerlijk stuk appeltaart gemaakt door één van onze collega's. Een mooie afsluiter van deze dag. Ondanks de afwezigheid van de zon alleen maar 'stralende gezichten' ☺️

ESS.jpg
© Copyright vzw De Bolster
Collectieve rechten en plichten.jpg
28/11/2022
VIDEO: Tisvoormekaar op bezoek in Gavere

Tisvoormekaar zet mensen en organisaties in de kijker die zorg dragen voor elkaar in de gemeente Gavere. Enkele weken geleden kwamen ze op bezoek bij onze cliënten in de Middelwijk in Gemeente Gavere.

Bekijk het verslag van deze fijne ontmoeting met Niels, Ludovic, Mieke, Marie-Pierre, Christine, Kenji en nog vele anderen. 

24/11/2022
Studiowonen in Kluisbergen

Op het domein van De Bolster Kluisbergen staan drie studio’s ter beschikking waar personen met een beperking (verstandelijk, autismespectrumstoornis, …) op een zelfstandige manier kunnen wonen. Klik hier voor meer informatie!

17/11/2022
Spaghetti avond vzw De Bolster

Op vrijdag 9 december 2022 organiseert De Vriendenkring een spaghetti avond in Zwalm! Deze zal doorgaan in zaal De Beekmeers in 2 shifts (18u en 20u). Het is ook mogelijk om saus te bestellen.

Inschrijven kan hier!

Kerstplein 2022.jpg
BOLSTRO-Definitief-versie 1-vector-3.png
spaghettiavond affiche.jpg