Feest van het Huis Kluisbergen

Na enkele jaren apart gevierd te hebben, is het Feest van het Huis dit jaar op dinsdag 24 mei opnieuw gezamenlijk doorgegaan in Kluisbergen. Het thema dit jaar was 'gala'. De cliënten en medewerkers die reeds 30 of 40 jaar in De Bolster wonen en/of werken genoten van een lekker ontbijt. Hierna werd iedereen uitgenodigd voor een glas te drinken op de receptie en mocht men de voetjes onder tafel schuiven voor een koud buffet. De feestelijke dag werd afgesloten met een lekker ijsje en een optreden van 'De Kluivers'.

ESS.jpg
Coronavirus.jpg
© Copyright vzw De Bolster
Collectieve rechten en plichten.jpg
21/06/2022
Redactie op bezoek bij drukkerij Arijs

Op vrijdag 3 juni mochten de leden van de redactie van 'Het Bolsterklokje' op bezoek gaan bij drukkerij Arijs in Kluisbergen. Lees hier hoe hun bezoek is verlopen!

17/06/2022
Reportage AVS:
G-tijdrijden in Gavere

De Gemeente Gavere, Cycling Vlaanderen en Special Olympics Belgium organiseerden gisteren een tijdrit voor G-wielrenners in samenwerking met vzw De Bolster, Zonnehoeve Living+, Ebergiste en Egmond en Hoorn.

17/06/2022
Foto's: Eerste editie
G-tijdrijden Gavere

De gemeente Gavere, Cycling Vlaanderen en Special Oympics organiseerden gisteren een tijdrit voor G-wielrenners in samenwerking met vzw De Bolster, Zonnehoeve, Ebergiste en Egmond en Hoorn 🚴‍♀️🚴

SaveTheDate-LR.jpg
Bolster kwis 2022.jpg
Buurtfeest.jpg