Feest van het Huis Kluisbergen

Na enkele jaren apart gevierd te hebben, is het Feest van het Huis dit jaar op dinsdag 24 mei opnieuw gezamenlijk doorgegaan in Kluisbergen. Het thema dit jaar was 'gala'. De cliënten en medewerkers die reeds 30 of 40 jaar in De Bolster wonen en/of werken genoten van een lekker ontbijt. Hierna werd iedereen uitgenodigd voor een glas te drinken op de receptie en mocht men de voetjes onder tafel schuiven voor een koud buffet. De feestelijke dag werd afgesloten met een lekker ijsje en een optreden van 'De Kluivers'.

ESS.jpg
© Copyright vzw De Bolster
Collectieve rechten en plichten.jpg
28/11/2022
VIDEO: Tisvoormekaar op bezoek in Gavere

Tisvoormekaar zet mensen en organisaties in de kijker die zorg dragen voor elkaar in de gemeente Gavere. Enkele weken geleden kwamen ze op bezoek bij onze cliënten in de Middelwijk in Gemeente Gavere.

Bekijk het verslag van deze fijne ontmoeting met Niels, Ludovic, Mieke, Marie-Pierre, Christine, Kenji en nog vele anderen. 

24/11/2022
Studiowonen in Kluisbergen

Op het domein van De Bolster Kluisbergen staan drie studio’s ter beschikking waar personen met een beperking (verstandelijk, autismespectrumstoornis, …) op een zelfstandige manier kunnen wonen. Klik hier voor meer informatie!

17/11/2022
Spaghetti avond vzw De Bolster

Op vrijdag 9 december 2022 organiseert De Vriendenkring een spaghetti avond in Zwalm! Deze zal doorgaan in zaal De Beekmeers in 2 shifts (18u en 20u). Het is ook mogelijk om saus te bestellen.

Inschrijven kan hier!

Kerstplein 2022.jpg
BOLSTRO-Definitief-versie 1-vector-3.png
spaghettiavond affiche.jpg