top of page

Vrijwilliger zoekt vrijwilliger! (Gavere)

Ja, je leest het goed! Voor een mannelijke cliënt die graag vrijwilligerswerk doet zoeken we een vrijwilliger die hem hierin kan ondersteunen. 

 

Het gaat om vrijwilligerswerk bij ‘Kledingpunt’, een organisatie voor gezinnen in armoede. Onze cliënt sorteert kleding per maat maar heeft o.a. wat hulp nodig voor het aflezen van deze maten. 


Concreet:

Wat: Begeleiden van de cliënt in het sorteercentrum van Kledingpunt

Datum: één zaterdag per maand (zelf te kiezen)

Uur: 9u30u – 13u30

Locatie: In het magazijn te Steenweg Deinze 150, Nazareth (business park New Westral)201857122913250-untitled-3.jpg-square.jpg
Ben jij onze helpende hand?
Stuur dan snel een mailtje naar
famke.bogaert@vzwdebolster.be
ESS.jpg
© Copyright vzw De Bolster
Collectieve rechten en plichten.jpg
Infonamiddag vzw De Bolster 2022.jpg
Rommelmarkt Kluisbergen.jpg
Fuif De Bolster.jpg

24/03/2023

Verkiezingen gebuikersraad

Voelt u zich aangesproken als wettelijke vertegenwoordiger om lid te worden van de gebruikersraad De Bolster Kluisbergen, stel dan gerust uw kandidatuur. 

Indien u zich als wettelijke vertegenwoordiger zelf géén kandidaat wil stellen, kan u de kandidaatstelling ook doorgeven aan een naaste verwant, zoals (schoon)broer of (schoon)zus van de cliënt.

20/03/2023

Voet en Velo Zwalm

Op zondag 18 juni gaat de fiets en wandelhappening "Voet en Velo" door in Zwalm! Dit is een samenwerking tussen Vriendenkring vzw De Bolster, Landelijke Gilden Zwalm en Ferm Beerlegem

Verken molengemeente Zwalm per fiets of te voet! Vertrek en aankomst in cafetaria BOLSTRO van De Bolster (achter de kerk van Beerlegem)

10/03/2023

Medewerkers 
De Bolster worden innovatieversnellers

Vzw De Bolster ging aan de slag. Laat je inspireren en hoor hoe het team van vzw De Bolster innovaties ontwikkelen die een maatschappelijke impact creëren 🤩

Bolstertreffen.jpg
BOLSTRO-Definitief-versie 1-vector-3.png
VOET EN VELO AFFICHE A5.jpg
bottom of page