Vrijwilliger zoekt vrijwilliger! (Gavere)

Ja, je leest het goed! Voor een mannelijke cliënt die graag vrijwilligerswerk doet zoeken we een vrijwilliger die hem hierin kan ondersteunen. 

 

Het gaat om vrijwilligerswerk bij ‘Kledingpunt’, een organisatie voor gezinnen in armoede. Onze cliënt sorteert kleding per maat maar heeft o.a. wat hulp nodig voor het aflezen van deze maten. 


Concreet:

Wat: Begeleiden van de cliënt in het sorteercentrum van Kledingpunt

Datum: één zaterdag per maand (zelf te kiezen)

Uur: 9u30u – 13u30

Locatie: In het magazijn te Steenweg Deinze 150, Nazareth (business park New Westral)201857122913250-untitled-3.jpg-square.jpg
Ben jij onze helpende hand?
Stuur dan snel een mailtje naar
famke.bogaert@vzwdebolster.be
ESS.jpg
© Copyright vzw De Bolster
Collectieve rechten en plichten.jpg
28/11/2022
VIDEO: Tisvoormekaar op bezoek in Gavere

Tisvoormekaar zet mensen en organisaties in de kijker die zorg dragen voor elkaar in de gemeente Gavere. Enkele weken geleden kwamen ze op bezoek bij onze cliënten in de Middelwijk in Gemeente Gavere.

Bekijk het verslag van deze fijne ontmoeting met Niels, Ludovic, Mieke, Marie-Pierre, Christine, Kenji en nog vele anderen. 

24/11/2022
Studiowonen in Kluisbergen

Op het domein van De Bolster Kluisbergen staan drie studio’s ter beschikking waar personen met een beperking (verstandelijk, autismespectrumstoornis, …) op een zelfstandige manier kunnen wonen. Klik hier voor meer informatie!

17/11/2022
Spaghetti avond vzw De Bolster

Op vrijdag 9 december 2022 organiseert De Vriendenkring een spaghetti avond in Zwalm! Deze zal doorgaan in zaal De Beekmeers in 2 shifts (18u en 20u). Het is ook mogelijk om saus te bestellen.

Inschrijven kan hier!

Kerstplein 2022.jpg
BOLSTRO-Definitief-versie 1-vector-3.png
spaghettiavond affiche.jpg