Vrijwilliger zoekt vrijwilliger! (Deinze)

Ja, je leest het goed! Voor een rolstoelcliënt die graag vrijwilligerswerk doet zoeken we een vrijwilliger die hem hierin kan ondersteunen. Met andere woorden, we zoeken een vrijwilliger die wilt komen vrijwilligen bij een vrijwilliger!


Dat onze cliënten graag de handen uit de mouwen steken en zelf ook hun steentje in de maatschappij willen bijdragen kunnen we alleen meer aanmoedigen. Maar ook daar hebben sommige cliënten een helpende hand voor nodig. Voor een mannelijke cliënt die graag vrijwilligerswerk doet bij ‘Kledingpunt’, een organisatie voor gezinnen in armoede, zoeken we een vrijwilliger die hem hierin kan begeleiden. Onze cliënt sorteert kleding per maat maar heeft o.a. wat hulp nodig voor het aflezen van deze maten.


Concreet:

Wat: Begeleiden van de cliënt in het sorteercentrum van Kledingpunt

Datum: zondag 23 oktober.

Uur: 10u – 13u

Locatie: In het magazijn te Steenweg Deinze 150, Nazareth (business park New Westral)


201857122913250-untitled-3.jpg-square.jpg
Ben jij onze helpende hand?
Stuur dan snel een mailtje naar
famke.bogaert@vzwdebolster.be
ESS.jpg
Coronavirus.jpg
© Copyright vzw De Bolster
Collectieve rechten en plichten.jpg
30/09/2022
Opendeurdag Kluisbergen 2022

Vzw De Bolster Kluisbergen zet op zaterdag 22 oktober de deuren open! Kom een kijkje nemen in onze vestiging Kluisbergen en breng een bezoek aan onze huizen.

 

Leer meer over onze atelierwerking en de producten die we er maken. Onze medewerkers en cliënten geven je met plezier uitleg over hoe we wonen en werken in vzw De Bolster Kluisbergen.

28/07/2022
Maak kennis met een warme familie

Een tijdje geleden kregen wij de melding vanuit onze sociale dienst dat de familie van Marie-Louise Van Laere (overleden op 19/11/2021) heel dankbaar was voor de zorg die zij bij ons gekregen heeft.

 

Zij schreven hun ervaringen voor ons neer…

15/07/2022
Dagondersteuning op De Kleppe

De Kleppe maakt vanaf volgend jaar deel uit van vzw De Bolster. Deze samenwerking geeft de mogelijkheid om een extra zorgaanbod voor dagondersteuning uit te bouwen. Lees hier meer!

Opendeurdag Kluisbergen.jpg