top of page

Vrijwilliger voor ondersteuning G-voetbal (Kluisbergen)

Voor onze G-voetbalploeg (Kluisbergen) zoeken we een sportieve vrijwilliger die de ploeg wekelijks wilt ondersteunen tijdens de trainingen. De training gaan elke week door op woensdagnamiddag tussen 14u-15u. Je bent steeds in aanwezigheid van een vaste begeleider (de trainer van de groep) die voor de uitwerking van de training zorgt. De vrijwilliger helpt de spelers bij de aangeboden oefeningen.

De vrijwilliger mag rechtstreeks naar het terrein van Kluisbergen Sportief komen. Indien de vrijwilliger graag samen met de groep vertrekt in De Bolster en graag mee terugkeert, kan dit natuurlijk ook!


Concreet:

Dag/tijdstippen: Woensdag tussen 14u – 15u (of 16u indien je samen terugkeert)

Frequentie: wekelijks

Locatie: Terrein van Kluisbergen Sportief

Start op woensdag 24 augustus


201857122913250-untitled-3.jpg-square.jpg
Ben jij onze helpende hand?
Stuur dan snel een mailtje naar
famke.bogaert@vzwdebolster.be
ESS.jpg
© Copyright vzw De Bolster
Collectieve rechten en plichten.jpg
Infonamiddag vzw De Bolster 2022.jpg
Rommelmarkt Kluisbergen.jpg
Fuif De Bolster.jpg

24/03/2023

Verkiezingen gebuikersraad

Voelt u zich aangesproken als wettelijke vertegenwoordiger om lid te worden van de gebruikersraad De Bolster Kluisbergen, stel dan gerust uw kandidatuur. 

Indien u zich als wettelijke vertegenwoordiger zelf géén kandidaat wil stellen, kan u de kandidaatstelling ook doorgeven aan een naaste verwant, zoals (schoon)broer of (schoon)zus van de cliënt.

20/03/2023

Voet en Velo Zwalm

Op zondag 18 juni gaat de fiets en wandelhappening "Voet en Velo" door in Zwalm! Dit is een samenwerking tussen Vriendenkring vzw De Bolster, Landelijke Gilden Zwalm en Ferm Beerlegem

Verken molengemeente Zwalm per fiets of te voet! Vertrek en aankomst in cafetaria BOLSTRO van De Bolster (achter de kerk van Beerlegem)

10/03/2023

Medewerkers 
De Bolster worden innovatieversnellers

Vzw De Bolster ging aan de slag. Laat je inspireren en hoor hoe het team van vzw De Bolster innovaties ontwikkelen die een maatschappelijke impact creëren 🤩

Bolstertreffen.jpg
BOLSTRO-Definitief-versie 1-vector-3.png
VOET EN VELO AFFICHE A5.jpg
bottom of page