Vrijwilliger voor ondersteuning G-voetbal (Kluisbergen)

Voor onze G-voetbalploeg (Kluisbergen) zoeken we een sportieve vrijwilliger die de ploeg wekelijks wilt ondersteunen tijdens de trainingen. De training gaan elke week door op woensdagnamiddag tussen 14u-15u. Je bent steeds in aanwezigheid van een vaste begeleider (de trainer van de groep) die voor de uitwerking van de training zorgt. De vrijwilliger helpt de spelers bij de aangeboden oefeningen.

De vrijwilliger mag rechtstreeks naar het terrein van Kluisbergen Sportief komen. Indien de vrijwilliger graag samen met de groep vertrekt in De Bolster en graag mee terugkeert, kan dit natuurlijk ook!


Concreet:

Dag/tijdstippen: Woensdag tussen 14u – 15u (of 16u indien je samen terugkeert)

Frequentie: wekelijks

Locatie: Terrein van Kluisbergen Sportief

Start op woensdag 24 augustus


201857122913250-untitled-3.jpg-square.jpg
Ben jij onze helpende hand?
Stuur dan snel een mailtje naar
famke.bogaert@vzwdebolster.be
ESS.jpg
Coronavirus.jpg
© Copyright vzw De Bolster
Collectieve rechten en plichten.jpg
28/07/2022
Maak kennis met een warme familie

Een tijdje geleden kregen wij de melding vanuit onze sociale dienst dat de familie van Marie-Louise Van Laere (overleden op 19/11/2021) heel dankbaar was voor de zorg die zij bij ons gekregen heeft.

 

Zij schreven hun ervaringen voor ons neer…

15/07/2022
Dagondersteuning op De Kleppe

De Kleppe maakt vanaf volgend jaar deel uit van vzw De Bolster. Deze samenwerking geeft de mogelijkheid om een extra zorgaanbod voor dagondersteuning uit te bouwen. Lees hier meer!

08/07/2022
Vzw De Bolster neemt De Kleppe over

Vakantiecentrum De Kleppe in Everbeek (Brakel) maakt vanaf 2023 deel uit van zorgaanbieder vzw De Bolster. Hiermee breidt De Bolster zijn dienstverlening voor personen met een beperking in Zuid-Oost-Vlaanderen verder uit.

 

De werking van De Kleppe als vakantiecentrum voor kwetsbare doelgroepen blijft behouden en wordt aangevuld met een aanbod voor dagondersteuning. 

Lees hier meer!

Bolster kwis 2022.jpg
Aankondiging rommelmarkt.jpg