Vrijwilliger voor ondersteuning G-voetbal (Kluisbergen)

Voor onze G-voetbalploeg (Kluisbergen) zoeken we een sportieve vrijwilliger die de ploeg wekelijks wilt ondersteunen tijdens de trainingen. De training gaan elke week door op woensdagnamiddag tussen 14u-15u. Je bent steeds in aanwezigheid van een vaste begeleider (de trainer van de groep) die voor de uitwerking van de training zorgt. De vrijwilliger helpt de spelers bij de aangeboden oefeningen.

De vrijwilliger mag rechtstreeks naar het terrein van Kluisbergen Sportief komen. Indien de vrijwilliger graag samen met de groep vertrekt in De Bolster en graag mee terugkeert, kan dit natuurlijk ook!


Concreet:

Dag/tijdstippen: Woensdag tussen 14u – 15u (of 16u indien je samen terugkeert)

Frequentie: wekelijks

Locatie: Terrein van Kluisbergen Sportief

Start op woensdag 24 augustus


201857122913250-untitled-3.jpg-square.jpg
Ben jij onze helpende hand?
Stuur dan snel een mailtje naar
famke.bogaert@vzwdebolster.be
ESS.jpg
© Copyright vzw De Bolster
Collectieve rechten en plichten.jpg
28/11/2022
VIDEO: Tisvoormekaar op bezoek in Gavere

Tisvoormekaar zet mensen en organisaties in de kijker die zorg dragen voor elkaar in de gemeente Gavere. Enkele weken geleden kwamen ze op bezoek bij onze cliënten in de Middelwijk in Gemeente Gavere.

Bekijk het verslag van deze fijne ontmoeting met Niels, Ludovic, Mieke, Marie-Pierre, Christine, Kenji en nog vele anderen. 

24/11/2022
Studiowonen in Kluisbergen

Op het domein van De Bolster Kluisbergen staan drie studio’s ter beschikking waar personen met een beperking (verstandelijk, autismespectrumstoornis, …) op een zelfstandige manier kunnen wonen. Klik hier voor meer informatie!

17/11/2022
Spaghetti avond vzw De Bolster

Op vrijdag 9 december 2022 organiseert De Vriendenkring een spaghetti avond in Zwalm! Deze zal doorgaan in zaal De Beekmeers in 2 shifts (18u en 20u). Het is ook mogelijk om saus te bestellen.

Inschrijven kan hier!

Kerstplein 2022.jpg
BOLSTRO-Definitief-versie 1-vector-3.png
spaghettiavond affiche.jpg