top of page

Vrijwilliger voor misvieringen (Kluisbergen)

Voor een rolstoelcliënt (Wilgenhof – Kluisbergen) zijn we nog op zoek naar een vrijwilliger die deze cliënt wilt begeleiden naar de misviering (brengen, de mis bijwonen en terugbrengen). Het gaat om een één op één begeleiding maar meestal wordt er vanuit het Wilgenhof ook nog door anderen naar de viering gegaan. De vieringen gaan door in de kerk naast het Wilgenhof op zaterdag 18 uur.


Concreet:

Datum: zaterdag om 18 uur

Frequentie: 2 wekelijks of maandelijks

Start: september


201857122913250-untitled-3.jpg-square.jpg
Ben jij onze helpende hand?
Stuur dan snel een mailtje naar
famke.bogaert@vzwdebolster.be
ESS.jpg
© Copyright vzw De Bolster
Collectieve rechten en plichten.jpg
12/12/2022
Foto's Kerstplein Kluisbergen 2022

De tuin van het Wilgenhof in Kluisbergen werd op zaterdag 10 december 2022 vanaf 14u tot 23u omgetoverd tot een heus Kerstplein 🎅

Hierbij gaven we, voor de derde maal, de kans aan lokale handelaars, organisaties of verenigingen om hun producten aan de man te brengen 🤩
 

Bekijk hier de foto's!

28/11/2022
VIDEO: Tisvoormekaar op bezoek in Gavere

Tisvoormekaar zet mensen en organisaties in de kijker die zorg dragen voor elkaar in de gemeente Gavere. Enkele weken geleden kwamen ze op bezoek bij onze cliënten in de Middelwijk in Gemeente Gavere.

Bekijk het verslag van deze fijne ontmoeting met Niels, Ludovic, Mieke, Marie-Pierre, Christine, Kenji en nog vele anderen. 

24/11/2022
Studiowonen in Kluisbergen

Op het domein van De Bolster Kluisbergen staan drie studio’s ter beschikking waar personen met een beperking (verstandelijk, autismespectrumstoornis, …) op een zelfstandige manier kunnen wonen. Klik hier voor meer informatie!

Infonamiddag vzw De Bolster 2022.jpg
bottom of page