Vrijwilliger voor misvieringen (Kluisbergen)

Voor een rolstoelcliënt (Wilgenhof – Kluisbergen) zijn we nog op zoek naar een vrijwilliger die deze cliënt wilt begeleiden naar de misviering (brengen, de mis bijwonen en terugbrengen). Het gaat om een één op één begeleiding maar meestal wordt er vanuit het Wilgenhof ook nog door anderen naar de viering gegaan. De vieringen gaan door in de kerk naast het Wilgenhof op zaterdag 18 uur.


Concreet:

Datum: zaterdag om 18 uur

Frequentie: 2 wekelijks of maandelijks

Start: september


201857122913250-untitled-3.jpg-square.jpg
Ben jij onze helpende hand?
Stuur dan snel een mailtje naar
famke.bogaert@vzwdebolster.be
ESS.jpg
Coronavirus.jpg
© Copyright vzw De Bolster
Collectieve rechten en plichten.jpg
30/09/2022
Opendeurdag Kluisbergen 2022

Vzw De Bolster Kluisbergen zet op zaterdag 22 oktober de deuren open! Kom een kijkje nemen in onze vestiging Kluisbergen en breng een bezoek aan onze huizen.

 

Leer meer over onze atelierwerking en de producten die we er maken. Onze medewerkers en cliënten geven je met plezier uitleg over hoe we wonen en werken in vzw De Bolster Kluisbergen.

28/07/2022
Maak kennis met een warme familie

Een tijdje geleden kregen wij de melding vanuit onze sociale dienst dat de familie van Marie-Louise Van Laere (overleden op 19/11/2021) heel dankbaar was voor de zorg die zij bij ons gekregen heeft.

 

Zij schreven hun ervaringen voor ons neer…

15/07/2022
Dagondersteuning op De Kleppe

De Kleppe maakt vanaf volgend jaar deel uit van vzw De Bolster. Deze samenwerking geeft de mogelijkheid om een extra zorgaanbod voor dagondersteuning uit te bouwen. Lees hier meer!

Opendeurdag Kluisbergen.jpg