Vrijwilliger voor gitaarles (Zwalm)

Voor een bewoonster van huis 5/6 (Zwalm) zijn we op zoek naar een vrijwilliger die korte lessen gitaar kan geven en/of samen wat liedjes spelen. De cliënte kent de basis al en kan liedjes spelen zoals ‘happy birthday’.


De lesmomenten gaan door in de ontvangstruimte van huis 5/6 en zal ongeveer een uurtje duren. Plezier en fun staat voorop!


Concreet:

Datum: 1 of 2 keer per maand

Uur: in de voormiddag (na 10u30) of in de namiddag)

Locatie: Huis 5/6 Zwalm


201857122913250-untitled-3.jpg-square.jpg
Ben jij onze helpende hand?
Stuur dan snel een mailtje naar
famke.bogaert@vzwdebolster.be
ESS.jpg
© Copyright vzw De Bolster
Collectieve rechten en plichten.jpg
28/11/2022
VIDEO: Tisvoormekaar op bezoek in Gavere

Tisvoormekaar zet mensen en organisaties in de kijker die zorg dragen voor elkaar in de gemeente Gavere. Enkele weken geleden kwamen ze op bezoek bij onze cliënten in de Middelwijk in Gemeente Gavere.

Bekijk het verslag van deze fijne ontmoeting met Niels, Ludovic, Mieke, Marie-Pierre, Christine, Kenji en nog vele anderen. 

24/11/2022
Studiowonen in Kluisbergen

Op het domein van De Bolster Kluisbergen staan drie studio’s ter beschikking waar personen met een beperking (verstandelijk, autismespectrumstoornis, …) op een zelfstandige manier kunnen wonen. Klik hier voor meer informatie!

17/11/2022
Spaghetti avond vzw De Bolster

Op vrijdag 9 december 2022 organiseert De Vriendenkring een spaghetti avond in Zwalm! Deze zal doorgaan in zaal De Beekmeers in 2 shifts (18u en 20u). Het is ook mogelijk om saus te bestellen.

Inschrijven kan hier!

Kerstplein 2022.jpg
BOLSTRO-Definitief-versie 1-vector-3.png
spaghettiavond affiche.jpg