top of page

Vervoersvrijwilliger voor G-voetbal (Ronse – Kluisbergen)

Voor een communicatieve en zelfstandige man (Ronse) zoeken we een vervoersvrijwilliger die hem naar de training van de G-voetbal in Kluisbergen kan brengen. De trainingen gaan elke woensdag door van 14u30 tot 15u30 en start op 24 augustus.


Er kan ook bekeken worden of er een beurtrol mogelijk is waarbij de begeleiding de cliënt brengt en de vrijwilliger de cliënt terugbrengt (of omgekeerd).


De cliënt is communicatief en kan zonder problemen een gesprek voeren. Hij is altijd in voor een grapje en grolletje. Hij kan zelfstandig vlot in en uit de auto stappen.


Concreet:

Vertrek in Ronse om 14u en terug om 16u.

Datum: elke woensdagmiddag

Start: 24 augustus

201857122913250-untitled-3.jpg-square.jpg
Ben jij onze helpende hand?
Stuur dan snel een mailtje naar
famke.bogaert@vzwdebolster.be
ESS.jpg
© Copyright vzw De Bolster
Collectieve rechten en plichten.jpg
12/12/2022
Foto's Kerstplein Kluisbergen 2022

De tuin van het Wilgenhof in Kluisbergen werd op zaterdag 10 december 2022 vanaf 14u tot 23u omgetoverd tot een heus Kerstplein 🎅

Hierbij gaven we, voor de derde maal, de kans aan lokale handelaars, organisaties of verenigingen om hun producten aan de man te brengen 🤩
 

Bekijk hier de foto's!

28/11/2022
VIDEO: Tisvoormekaar op bezoek in Gavere

Tisvoormekaar zet mensen en organisaties in de kijker die zorg dragen voor elkaar in de gemeente Gavere. Enkele weken geleden kwamen ze op bezoek bij onze cliënten in de Middelwijk in Gemeente Gavere.

Bekijk het verslag van deze fijne ontmoeting met Niels, Ludovic, Mieke, Marie-Pierre, Christine, Kenji en nog vele anderen. 

24/11/2022
Studiowonen in Kluisbergen

Op het domein van De Bolster Kluisbergen staan drie studio’s ter beschikking waar personen met een beperking (verstandelijk, autismespectrumstoornis, …) op een zelfstandige manier kunnen wonen. Klik hier voor meer informatie!

Infonamiddag vzw De Bolster 2022.jpg
bottom of page