Vervoersvrijwilliger voor G-voetbal (Ronse – Kluisbergen)

Voor een communicatieve en zelfstandige man (Ronse) zoeken we een vervoersvrijwilliger die hem naar de training van de G-voetbal in Kluisbergen kan brengen. De trainingen gaan elke woensdag door van 14u30 tot 15u30 en start op 24 augustus.


Er kan ook bekeken worden of er een beurtrol mogelijk is waarbij de begeleiding de cliënt brengt en de vrijwilliger de cliënt terugbrengt (of omgekeerd).


De cliënt is communicatief en kan zonder problemen een gesprek voeren. Hij is altijd in voor een grapje en grolletje. Hij kan zelfstandig vlot in en uit de auto stappen.


Concreet:

Vertrek in Ronse om 14u en terug om 16u.

Datum: elke woensdagmiddag

Start: 24 augustus

201857122913250-untitled-3.jpg-square.jpg
Ben jij onze helpende hand?
Stuur dan snel een mailtje naar
famke.bogaert@vzwdebolster.be
ESS.jpg
Coronavirus.jpg
© Copyright vzw De Bolster
Collectieve rechten en plichten.jpg
30/09/2022
Opendeurdag Kluisbergen 2022

Vzw De Bolster Kluisbergen zet op zaterdag 22 oktober de deuren open! Kom een kijkje nemen in onze vestiging Kluisbergen en breng een bezoek aan onze huizen.

 

Leer meer over onze atelierwerking en de producten die we er maken. Onze medewerkers en cliënten geven je met plezier uitleg over hoe we wonen en werken in vzw De Bolster Kluisbergen.

28/07/2022
Maak kennis met een warme familie

Een tijdje geleden kregen wij de melding vanuit onze sociale dienst dat de familie van Marie-Louise Van Laere (overleden op 19/11/2021) heel dankbaar was voor de zorg die zij bij ons gekregen heeft.

 

Zij schreven hun ervaringen voor ons neer…

15/07/2022
Dagondersteuning op De Kleppe

De Kleppe maakt vanaf volgend jaar deel uit van vzw De Bolster. Deze samenwerking geeft de mogelijkheid om een extra zorgaanbod voor dagondersteuning uit te bouwen. Lees hier meer!

Opendeurdag Kluisbergen.jpg