Rolstoelduwers voor pompoenwandeling (Zwalm)

Heksen, weerwolven en griezels opgelet! Het is oktober! Dit betekent dat Halloween dichterbij komt. Voor één van de activiteiten die we rond Halloween organiseren, zijn ‘De Zilvervossen’ op zoek naar rolstoelduwers voor de pompoenwandeling. De zilvervossen is een werking binnen De Bolster Zwalm die zich richt op activiteiten met onze senioren.


De pompoenwandeling gaat grotendeels door op eigen terrein en de aanpalende straat (Gaverstraat). We sluiten af met een tas lekkere pompoensoep en een verse pompoenwafel in de serre die voor deze gelegenheid wordt omgetoverd tot griezelhuis.


Verkleed komen mag altijd 


Concreet:

Dag: 31 oktober 2022

uur: 13u45 – 16u

Locatie: De Bolster Zwalm – Serre in de tuin


201857122913250-untitled-3.jpg-square.jpg
Ben jij onze helpende hand?
Stuur dan snel een mailtje naar
famke.bogaert@vzwdebolster.be
ESS.jpg
© Copyright vzw De Bolster
Collectieve rechten en plichten.jpg
28/11/2022
VIDEO: Tisvoormekaar op bezoek in Gavere

Tisvoormekaar zet mensen en organisaties in de kijker die zorg dragen voor elkaar in de gemeente Gavere. Enkele weken geleden kwamen ze op bezoek bij onze cliënten in de Middelwijk in Gemeente Gavere.

Bekijk het verslag van deze fijne ontmoeting met Niels, Ludovic, Mieke, Marie-Pierre, Christine, Kenji en nog vele anderen. 

24/11/2022
Studiowonen in Kluisbergen

Op het domein van De Bolster Kluisbergen staan drie studio’s ter beschikking waar personen met een beperking (verstandelijk, autismespectrumstoornis, …) op een zelfstandige manier kunnen wonen. Klik hier voor meer informatie!

17/11/2022
Spaghetti avond vzw De Bolster

Op vrijdag 9 december 2022 organiseert De Vriendenkring een spaghetti avond in Zwalm! Deze zal doorgaan in zaal De Beekmeers in 2 shifts (18u en 20u). Het is ook mogelijk om saus te bestellen.

Inschrijven kan hier!

Kerstplein 2022.jpg
BOLSTRO-Definitief-versie 1-vector-3.png
spaghettiavond affiche.jpg