top of page

‘Ondersteunen en ontbolsteren’ is de kernboodschap voor onze cliënten en onze medewerkers

Co-creatiemoment tuinproject Zwalm


TUINPROJECT
In onze vestiging in Zwalm beschikken we over een mooi, groot en groen domein. We dromen ervan om ons domein om te toveren tot een grote recreatietuin waar bewoners én buurtbewoners veel meer kunnen dan enkel ‘wandelen’… Een ontmoetingsplek waarbij iedereen er kan spelen, sporten, ontdekken én ontspannen. 

 

CO-CREATIEMOMENT ZWALM

Aangezien het de bedoeling is om onze tuin zoveel als mogelijk open te stellen, willen we uiteraard graag uw mening horen over het tuinproject. Heeft u ideeën over de inrichting van de tuin? Welke elementen ziet u graag terug in onze tuin?...

We nodigen u graag uit op een co-creatiemoment rond het tuinproject in onze voorziening (Kasteeldreef 2, 9630 Zwalm) op dinsdag 23 mei om 18u30 in onze cafetaria ‘Bolstro’.

Schrijf je voor het co-creatiemoment m.b.t. het tuinproject in Zwalm

Bedankt!

ESS.jpg
© Copyright vzw De Bolster
Collectieve rechten en plichten.jpg
BOLSTRO-Definitief-versie 1-vector-3.png
Flyer Streekmotor23.jpg

31/05/2023

Derde editie Takeaway Zwalm van start!

Op 30 juni, 1 en 2 juli organiseren we onze derde takeaway in Zwalm! Voor het derde jaar op rij organiseren we een takeaway met heerlijke maaltijden die door onze eigen keukenploeg bereid zijn.

Het aanbod bestaat uit verschillende hoofdgerechten, aperitief, bijpassende wijn en een lekker dessert gebakken door de cliënten van ons arbeidscentrum in Gavere.

02/05/2023

Buurten in De Bolster Zwalm: steun ons project!

We dromen van een tuin in Zwalm waarin cliënten én buurtbewoners elkaar kunnen ontmoeten om te sporten, te ontspannen, te spelen en te ontdekken.

Op onze wishlist staat een petanquebaan en rolstoelvriendelijke picknicktafels.

Om dit te realiseren willen we samen 5000 euro verzamelen.

Help jij mee dit project te realiseren? Lees hier meer!

05/06/2023

Buurtfeest Kluisbergen 2023

Op dinsdag 4 juli 2023 organiseren we een buurtfeest in onze vestiging Kluisbergen. Hierbij willen wij graag onze buren in Kluisbergen uitnodigen om samen met ons een iets lekker te eten, te drinken en elkaar beter te leren kennen!

Flyer Voet en Velo (1).jpg
Takeway_1.jpg
Affiche Buurtfeest Kluisbergen 2023.jpg
bottom of page