top of page

Live optreden: Carlos Liviau Intiem


Op zaterdag 9 oktober 2021 zal Carlos Liviau, samen met zijn 4 medemuzikanten, een live optreden verzorgen ten voordele van vzw De Bolster. ‘Carlos Liviau Intiem’ staat garant voor eigen, overwegend Nederlandstalige nummers. Plezier gegarandeerd!


Kaarten zijn verkrijgbaar voor 10 euro per kaart (wees er snel bij, want de kaarten vliegen de deur uit), via vzw De Bolster (055/390000) of Carlos Liviau (0477/570375).

Het optreden zal plaatsvinden in zaal ‘De Brug’ (Brugzavel 25C, 9690 Kluisbergen). Er is parkeermogelijkheid voorzien. 


Hopelijk tot dan!
 

Affiche Carlos.jpg
ESS.jpg
© Copyright vzw De Bolster
Collectieve rechten en plichten.jpg
Infonamiddag vzw De Bolster 2022.jpg
Rommelmarkt Kluisbergen.jpg
Fuif De Bolster.jpg

24/03/2023

Verkiezingen gebuikersraad

Voelt u zich aangesproken als wettelijke vertegenwoordiger om lid te worden van de gebruikersraad De Bolster Kluisbergen, stel dan gerust uw kandidatuur. 

Indien u zich als wettelijke vertegenwoordiger zelf géén kandidaat wil stellen, kan u de kandidaatstelling ook doorgeven aan een naaste verwant, zoals (schoon)broer of (schoon)zus van de cliënt.

20/03/2023

Voet en Velo Zwalm

Op zondag 18 juni gaat de fiets en wandelhappening "Voet en Velo" door in Zwalm! Dit is een samenwerking tussen Vriendenkring vzw De Bolster, Landelijke Gilden Zwalm en Ferm Beerlegem

Verken molengemeente Zwalm per fiets of te voet! Vertrek en aankomst in cafetaria BOLSTRO van De Bolster (achter de kerk van Beerlegem)

10/03/2023

Medewerkers 
De Bolster worden innovatieversnellers

Vzw De Bolster ging aan de slag. Laat je inspireren en hoor hoe het team van vzw De Bolster innovaties ontwikkelen die een maatschappelijke impact creëren 🤩

Bolstertreffen.jpg
BOLSTRO-Definitief-versie 1-vector-3.png
VOET EN VELO AFFICHE A5.jpg
bottom of page