Buurtfeest Kluisbergen

Op dinsdag 5 juli 2022 organiseren we een buurtfeest in onze vestiging Kluisbergen. Hierbij willen wij graag onze buren in Kluisbergen uitnodigen om samen met ons een iets lekker te eten, te drinken en elkaar beter te leren kennen!

 

- Start om 11u30

- Tuin Scheldemeers, Oudenaardebaan 6, 9690 Kluisbergen

- Braadworst of hamburger

- Ijsjes

- Springkasteel

- Kindergrime

- Muzikaal dessert door de Airkesmachine

 

Wil je erbij zijn?

Graag een seintje voor zaterdag 25 juni 202 via 0471 66 46 83 of via bart.hanssens@vzwdebolster.be indien u aanwezig zal zijn, zodat wij voldoende eten en drinken voor iedereen kunnen voorzien.


Hopelijk tot dan!

Buurtfeest.jpg
ESS.jpg
© Copyright vzw De Bolster
Collectieve rechten en plichten.jpg
28/11/2022
VIDEO: Tisvoormekaar op bezoek in Gavere

Tisvoormekaar zet mensen en organisaties in de kijker die zorg dragen voor elkaar in de gemeente Gavere. Enkele weken geleden kwamen ze op bezoek bij onze cliënten in de Middelwijk in Gemeente Gavere.

Bekijk het verslag van deze fijne ontmoeting met Niels, Ludovic, Mieke, Marie-Pierre, Christine, Kenji en nog vele anderen. 

24/11/2022
Studiowonen in Kluisbergen

Op het domein van De Bolster Kluisbergen staan drie studio’s ter beschikking waar personen met een beperking (verstandelijk, autismespectrumstoornis, …) op een zelfstandige manier kunnen wonen. Klik hier voor meer informatie!

17/11/2022
Spaghetti avond vzw De Bolster

Op vrijdag 9 december 2022 organiseert De Vriendenkring een spaghetti avond in Zwalm! Deze zal doorgaan in zaal De Beekmeers in 2 shifts (18u en 20u). Het is ook mogelijk om saus te bestellen.

Inschrijven kan hier!

Kerstplein 2022.jpg
BOLSTRO-Definitief-versie 1-vector-3.png
spaghettiavond affiche.jpg