top of page

Buurten in De Bolster Zwalm

Sinds vrijdag 21 april zijn we als vzw De Bolster Zwalm gestart met een crowdfundingscampagne vanuit het Streekfonds
Oost-Vlaanderen (#Streekmotor23). Ons project ‘Buurten in De Bolster Zwalm’ loopt via het platform van #Streekmotor23 tot en met 16 juni 2023. Ga snel al eens kijken naar onze actiepagina.


DROMEN

We dromen van een tuin in Zwalm waarin cliënten én buurtbewoners elkaar kunnen ontmoeten om te sporten, te ontspannen, te spelen en te ontdekken. Op onze wishlist staat een petanquebaan en rolstoelvriendelijke picknicktafels. Om dit te realiseren willen we samen 5000 euro verzamelen.


HELP JIJ MEE DIT PROJECT TE REALISEREN?

Je raadt het al: zo’n gezellige buiten kost natuurlijk flink wat duiten. Om het mogelijk te maken dat iedereen op het domein van De Bolster Zwalm kan komen buurten, vragen we jou om een gift te doen. Droom dan met ons mee! Onze cliënten verwelkomen je met veel plezier!


#Streekmotor23 verdubbelt elke gift! Als het ons lukt om 5000 euro te verzamelen, wordt dit bedrag verdubbelt naar 10.000 euro! Bovendien krijg je bij een gift vanaf 40 euro een belastingvermindering van 45%. Jouw gift kost je dus maar 22 euro en dankzij de verdubbeling via #Streekmotor23 ontvangt De Bolster 80 euro. Een forse belegging!


Heb je geen geld ter beschikking, dan vinden we het fijn om jou gewoon te ontmoeten. Spreek, schrijf en bel over onze recreatietuin! Zo wordt ons draagvlak ook groter en help je ons evenzeer!

Flyer Streekmotor23.jpg
ESS.jpg
© Copyright vzw De Bolster
Collectieve rechten en plichten.jpg
BOLSTRO-Definitief-versie 1-vector-3.png
Flyer Streekmotor23.jpg

31/05/2023

Derde editie Takeaway Zwalm van start!

Op 30 juni, 1 en 2 juli organiseren we onze derde takeaway in Zwalm! Voor het derde jaar op rij organiseren we een takeaway met heerlijke maaltijden die door onze eigen keukenploeg bereid zijn.

Het aanbod bestaat uit verschillende hoofdgerechten, aperitief, bijpassende wijn en een lekker dessert gebakken door de cliënten van ons arbeidscentrum in Gavere.

02/05/2023

Buurten in De Bolster Zwalm: steun ons project!

We dromen van een tuin in Zwalm waarin cliënten én buurtbewoners elkaar kunnen ontmoeten om te sporten, te ontspannen, te spelen en te ontdekken.

Op onze wishlist staat een petanquebaan en rolstoelvriendelijke picknicktafels.

Om dit te realiseren willen we samen 5000 euro verzamelen.

Help jij mee dit project te realiseren? Lees hier meer!

05/06/2023

Buurtfeest Kluisbergen 2023

Op dinsdag 4 juli 2023 organiseren we een buurtfeest in onze vestiging Kluisbergen. Hierbij willen wij graag onze buren in Kluisbergen uitnodigen om samen met ons een iets lekker te eten, te drinken en elkaar beter te leren kennen!

Flyer Voet en Velo (1).jpg
Takeway_1.jpg
Affiche Buurtfeest Kluisbergen 2023.jpg
bottom of page