Book in a Mystery Box 

Ter gelegenheid van de jeugdboekenmaand (maart 2022) verkoopt Ilse Bockstaele, stafmedewerker bij De Bolster, haar nieuwe Young Adult roman ten voordele van De Bolster. Je kan het boek ook bestellen als een fijn cadeau: een mystery box met daarin allemaal leuke goodies die in het Arbeidscentrum van De Bolster werden gemaakt en die iets vertellen over het verhaal. 
Per bestelling gaat er 5 euro naar De Bolster. Alle info kan je terugvinden in onderstaande flyer.

IMG_5469.jpg
IMG_5548.jpg
flyer De Bolster.jpg
ESS.jpg
© Copyright vzw De Bolster
Collectieve rechten en plichten.jpg
28/11/2022
VIDEO: Tisvoormekaar op bezoek in Gavere

Tisvoormekaar zet mensen en organisaties in de kijker die zorg dragen voor elkaar in de gemeente Gavere. Enkele weken geleden kwamen ze op bezoek bij onze cliënten in de Middelwijk in Gemeente Gavere.

Bekijk het verslag van deze fijne ontmoeting met Niels, Ludovic, Mieke, Marie-Pierre, Christine, Kenji en nog vele anderen. 

24/11/2022
Studiowonen in Kluisbergen

Op het domein van De Bolster Kluisbergen staan drie studio’s ter beschikking waar personen met een beperking (verstandelijk, autismespectrumstoornis, …) op een zelfstandige manier kunnen wonen. Klik hier voor meer informatie!

17/11/2022
Spaghetti avond vzw De Bolster

Op vrijdag 9 december 2022 organiseert De Vriendenkring een spaghetti avond in Zwalm! Deze zal doorgaan in zaal De Beekmeers in 2 shifts (18u en 20u). Het is ook mogelijk om saus te bestellen.

Inschrijven kan hier!

Kerstplein 2022.jpg
BOLSTRO-Definitief-versie 1-vector-3.png
spaghettiavond affiche.jpg