Bloedstollende Bolsterderby

Nadat onze G-voetbalploegen een lange tijd stil hebben gelegen, begonnen ze begin september met veel zin aan de trainingen. De trainingen verliepen vlot maar de spelers hunkerden toch vooral naar die eerste wedstrijd …

 

Op 6 oktober was het eindelijk zover! Op deze regenachtige namiddag werd een eerste oefenmatch in lange tijd afgewerkt, en wat voor één! Op het programma stond de Bolster-derby tussen ‘De Bolstars’ (via Kluisbergen Sportief) en de voetballende talenten van De Bolster Zwalm (via SK Munkzwalm). Alleen al daarom beloofde het een spannende wedstrijd te worden.

 

Het wedstrijdbegin verliep gelijk opgaand, resulterend in een 1-1 stand bij het eerste rustmoment. Na de pauze kwamen de spelers van Zwalm gretiger uit de startblokken en namen ze een kleine afstand op het scorebord. Het werd een open partij waarbij de doelmannen van beide teams een hoofdrol opeisten door knappe reddingen te verrichten.

 

Het laatste kwartier werd ingezet en het werd duidelijk dat De Bolstars maar met één doel terug het veld op kwamen; de achterstand terug goed maken. De Bolstars creëerden nog enkele mogelijkheden om een gelijke stand uit de brand te slepen, maar de keeper van Zwalm stond telkens paraat. Ondanks de ruime steun van de talrijke thuissupporters moesten De Bolsters de duimen leggen voor een sterk spelend Zwalm, die met een 9-10 overwinning naar huis keerden.

ESS.jpg
Coronavirus.jpg
© Copyright vzw De Bolster
Collectieve rechten en plichten.jpg
07/10/2021
Bloedstollende Bolster-derby

Nadat onze G-voetbalploegen een lange tijd stil hebben gelegen, begonnen ze begin september met veel zin aan de trainingen. Op 6 oktober was het eindelijk zover!

Op deze regenachtige namiddag werd een eerste oefenmatch in lange tijd afgewerkt, en wat voor één!

05/10/2021
Artikel Nuus.be m.b.t. Takeaway-actie keuken Zwalm

Lees het artikel lezen van Nuus.be rond de mooie Takeaway-actie, georganiseerd door de keukenploeg Zwalm, ten voordele van het solidariteitsfonds! 

16/07/2021
Health day huis 9-10 Zwalm 

Gisteren en vandaag werd er in huis 9/10 een 'HEALTHY' 2-daagse gehouden.