top of page

Bloedstollende Bolsterderby

Nadat onze G-voetbalploegen een lange tijd stil hebben gelegen, begonnen ze begin september met veel zin aan de trainingen. De trainingen verliepen vlot maar de spelers hunkerden toch vooral naar die eerste wedstrijd …

 

Op 6 oktober was het eindelijk zover! Op deze regenachtige namiddag werd een eerste oefenmatch in lange tijd afgewerkt, en wat voor één! Op het programma stond de Bolster-derby tussen ‘De Bolstars’ (via Kluisbergen Sportief) en de voetballende talenten van De Bolster Zwalm (via SK Munkzwalm). Alleen al daarom beloofde het een spannende wedstrijd te worden.

 

Het wedstrijdbegin verliep gelijk opgaand, resulterend in een 1-1 stand bij het eerste rustmoment. Na de pauze kwamen de spelers van Zwalm gretiger uit de startblokken en namen ze een kleine afstand op het scorebord. Het werd een open partij waarbij de doelmannen van beide teams een hoofdrol opeisten door knappe reddingen te verrichten.

 

Het laatste kwartier werd ingezet en het werd duidelijk dat De Bolstars maar met één doel terug het veld op kwamen; de achterstand terug goed maken. De Bolstars creëerden nog enkele mogelijkheden om een gelijke stand uit de brand te slepen, maar de keeper van Zwalm stond telkens paraat. Ondanks de ruime steun van de talrijke thuissupporters moesten De Bolsters de duimen leggen voor een sterk spelend Zwalm, die met een 9-10 overwinning naar huis keerden.

ESS.jpg
© Copyright vzw De Bolster
Collectieve rechten en plichten.jpg
Infonamiddag vzw De Bolster 2022.jpg
Rommelmarkt Kluisbergen.jpg
Fuif De Bolster.jpg

24/03/2023

Verkiezingen gebuikersraad

Voelt u zich aangesproken als wettelijke vertegenwoordiger om lid te worden van de gebruikersraad De Bolster Kluisbergen, stel dan gerust uw kandidatuur. 

Indien u zich als wettelijke vertegenwoordiger zelf géén kandidaat wil stellen, kan u de kandidaatstelling ook doorgeven aan een naaste verwant, zoals (schoon)broer of (schoon)zus van de cliënt.

20/03/2023

Voet en Velo Zwalm

Op zondag 18 juni gaat de fiets en wandelhappening "Voet en Velo" door in Zwalm! Dit is een samenwerking tussen Vriendenkring vzw De Bolster, Landelijke Gilden Zwalm en Ferm Beerlegem

Verken molengemeente Zwalm per fiets of te voet! Vertrek en aankomst in cafetaria BOLSTRO van De Bolster (achter de kerk van Beerlegem)

10/03/2023

Medewerkers 
De Bolster worden innovatieversnellers

Vzw De Bolster ging aan de slag. Laat je inspireren en hoor hoe het team van vzw De Bolster innovaties ontwikkelen die een maatschappelijke impact creëren 🤩

Bolstertreffen.jpg
BOLSTRO-Definitief-versie 1-vector-3.png
VOET EN VELO AFFICHE A5.jpg
bottom of page