Bloedstollende Bolsterderby

Nadat onze G-voetbalploegen een lange tijd stil hebben gelegen, begonnen ze begin september met veel zin aan de trainingen. De trainingen verliepen vlot maar de spelers hunkerden toch vooral naar die eerste wedstrijd …

 

Op 6 oktober was het eindelijk zover! Op deze regenachtige namiddag werd een eerste oefenmatch in lange tijd afgewerkt, en wat voor één! Op het programma stond de Bolster-derby tussen ‘De Bolstars’ (via Kluisbergen Sportief) en de voetballende talenten van De Bolster Zwalm (via SK Munkzwalm). Alleen al daarom beloofde het een spannende wedstrijd te worden.

 

Het wedstrijdbegin verliep gelijk opgaand, resulterend in een 1-1 stand bij het eerste rustmoment. Na de pauze kwamen de spelers van Zwalm gretiger uit de startblokken en namen ze een kleine afstand op het scorebord. Het werd een open partij waarbij de doelmannen van beide teams een hoofdrol opeisten door knappe reddingen te verrichten.

 

Het laatste kwartier werd ingezet en het werd duidelijk dat De Bolstars maar met één doel terug het veld op kwamen; de achterstand terug goed maken. De Bolstars creëerden nog enkele mogelijkheden om een gelijke stand uit de brand te slepen, maar de keeper van Zwalm stond telkens paraat. Ondanks de ruime steun van de talrijke thuissupporters moesten De Bolsters de duimen leggen voor een sterk spelend Zwalm, die met een 9-10 overwinning naar huis keerden.

ESS.jpg
© Copyright vzw De Bolster
Collectieve rechten en plichten.jpg
28/11/2022
VIDEO: Tisvoormekaar op bezoek in Gavere

Tisvoormekaar zet mensen en organisaties in de kijker die zorg dragen voor elkaar in de gemeente Gavere. Enkele weken geleden kwamen ze op bezoek bij onze cliënten in de Middelwijk in Gemeente Gavere.

Bekijk het verslag van deze fijne ontmoeting met Niels, Ludovic, Mieke, Marie-Pierre, Christine, Kenji en nog vele anderen. 

24/11/2022
Studiowonen in Kluisbergen

Op het domein van De Bolster Kluisbergen staan drie studio’s ter beschikking waar personen met een beperking (verstandelijk, autismespectrumstoornis, …) op een zelfstandige manier kunnen wonen. Klik hier voor meer informatie!

17/11/2022
Spaghetti avond vzw De Bolster

Op vrijdag 9 december 2022 organiseert De Vriendenkring een spaghetti avond in Zwalm! Deze zal doorgaan in zaal De Beekmeers in 2 shifts (18u en 20u). Het is ook mogelijk om saus te bestellen.

Inschrijven kan hier!

Kerstplein 2022.jpg
BOLSTRO-Definitief-versie 1-vector-3.png
spaghettiavond affiche.jpg