Bloedstollende Bolsterderby

Nadat onze G-voetbalploegen een lange tijd stil hebben gelegen, begonnen ze begin september met veel zin aan de trainingen. De trainingen verliepen vlot maar de spelers hunkerden toch vooral naar die eerste wedstrijd …

 

Op 6 oktober was het eindelijk zover! Op deze regenachtige namiddag werd een eerste oefenmatch in lange tijd afgewerkt, en wat voor één! Op het programma stond de Bolster-derby tussen ‘De Bolstars’ (via Kluisbergen Sportief) en de voetballende talenten van De Bolster Zwalm (via SK Munkzwalm). Alleen al daarom beloofde het een spannende wedstrijd te worden.

 

Het wedstrijdbegin verliep gelijk opgaand, resulterend in een 1-1 stand bij het eerste rustmoment. Na de pauze kwamen de spelers van Zwalm gretiger uit de startblokken en namen ze een kleine afstand op het scorebord. Het werd een open partij waarbij de doelmannen van beide teams een hoofdrol opeisten door knappe reddingen te verrichten.

 

Het laatste kwartier werd ingezet en het werd duidelijk dat De Bolstars maar met één doel terug het veld op kwamen; de achterstand terug goed maken. De Bolstars creëerden nog enkele mogelijkheden om een gelijke stand uit de brand te slepen, maar de keeper van Zwalm stond telkens paraat. Ondanks de ruime steun van de talrijke thuissupporters moesten De Bolsters de duimen leggen voor een sterk spelend Zwalm, die met een 9-10 overwinning naar huis keerden.

ESS.jpg
Coronavirus.jpg
© Copyright vzw De Bolster
Collectieve rechten en plichten.jpg
21/04/2022
Voetbalnamiddag in Kluisbergen

Gisteren mochten de
G-voetballers van onze vestigingen Kluisbergen en Zwalm opnieuw het veld in Kluisbergen betreden. 

De zon
 was alvast van de partij en die zorgde voor een heel aangename voetbalnamiddag.

Bekijk hier het verslag.

20/04/2022
Buitenspeeldag Kluisbergen

Vandaag organiseerde ook de gemeente Kluisbergen een Buitenspeeldag. Met de zon in de snoetjes mochten onze cliënten deze voormiddag alle attracties eens gaan uittesten. Plezier verzekerd!

19/04/2022
VIDEO: Huis Gavere viert 15-jarig bestaan

Op vrijdag 15 april vierde De Bolster Huis Gavere z'n 15-jarig bestaan. Dit deden ze men een heuse huifkarrentocht door de Vlaamse Velden.

SaveTheDate-LR.jpg
Bolster kwis 2022.jpg